Özdilek

Güncel

CHP’LİLER BU KAFAYLA İKTİDARA GELEMEZ

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yurt dışında olduğu için katılamadığı meclis toplantısını terk eden CHP’lilere, “Bu kafayla iktidara gelemezsiniz” diye çıkıştı

12 Nisan 2013 Saat: 23:26
CHP’LİLER BU KAFAYLA İKTİDARA GELEMEZ
CHP’LİLER BU KAFAYLA İKTİDARA GELEMEZ
Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı aynı zamanda Kadıköy Mahallesi esnaflarından Kadıköy Ekmek Fırını`nın sahibi Ali Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Kocaeli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Faruk Demir ile Kadıköy Mahallesi esnafını sabah kahvaltısında ağırladı. Kahvaltıda; Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım da hazır bulundu.
 
CHP`YE TAŞ ATTI
Başbakan ile Kırgızistan gezisinde olduğu için yapılan belediye meclisine katılamayan başkan Karaosmanoğlu, CHP`lilerin meclisi terk etmesini değerlendirdi. Meclisin hiçbir zaman terk edilmeyeceğini söyleyen Karaosmanoğlu, CHP`li meclis üyelerinin yaptığı hareketi doğru bulmadığını kaydetti. Muhalefetin eleştirecek yüzlerce şey bulabileceğini aktaran Karaosmanoğlu, “Onlar muhalefet edeceğine, çözüm getireceğine meclisi terk ediyor” diyerek CHP`ye taş attı.
 
MECLİS TERK EDİLMEZ
CHP`lilerin meclisi neden terk ettiklerini tam olarak bilmediğini ifade eden Karaosmanoğlu, “Akşam arkadaşlardan yaşananları kısa bir şekilde dinledim. Ne olursa olsun meclisi terk etmemek gerekiyor. Halk onları hizmet etmek için seçip, meclise gönderiyor. Ben orada olmadığım için meclis yapılmayacak diye bir şey yok. TBMM`de meclis başkanı her oturuma katılmıyor. Yılda 3-4 kez meclise geliyor. Bu meclisin toplanmayacağı anlamına gelmiyor. Halk tarafından kınanır. Üzüldüm” şeklinde konuştu.
 
GÜÇLERİ YETMEZ
CHP`lilerin sık sık söylediği ‘Halk zaman zaman yanlışlık yapıyor` sözlerine atıfta bulunan Karaosmanoğlu, halkın hata yapmadığını belirtti. Karaosmanoğlu, “CHP`lilerin beğenmediği, cahil gördüğü halk, bizim kalbimizin derinliğini fotoğraflıyor. CHP halkın içine girsin de görelim. Bizim yaptığımızı yapmaya güçleri yetmez. Muhalefet eleştiri ve çözüm getirmeli. CHP sadece iftiralarla uğraşıyor. Eleştiri yapacaklarına meclisi terk ediyorlar” dedi.
 
BU KAFAYLA OLMAZ
CHP`lilerin, AKP`nin dini istismar ederek oy topladığı iddiasına değinen Karaosmanoğlu, “Din, alınıp satılan bir şey değil. Onun istismarı olmaz. Herkesin dini, mezhebi kendinedir. Bizim insanların yaşam tarzıyla uğraşacak halimiz yok. CHP bu kafayla iktidara gelemez” dedi. Belediye başkanları hakkında ‘Karaosmanoğlu`nun eteklerini tutarak başkanlık yapıyorlar` diyen CHP`li Fahri Örengül`e cevap veren Karaosmanoğlu şunları söyledi:
 
BİZ ETEK GİYMEYİZ
“Biz etek giymeyiz ve kimse etek tutarak bir yere gelmedi. Partimiz halkın sevdiği, hizmet veren kişileri tercih ediyor.” CHP`nin vatandaşın nabzını tutamadığını söyleyen Karaosmanoğlu, “Onların inançları ve iddiaları yok. Çünkü halktan kopuklar. Meclis üyelerini göreve davet ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Karaosmanoğlu esnaf turu yaparak programını sonlandırdı.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat