Özdilek

Ekonomi

CHP’Lİ Karadağ Birecik’te esnaf ve STK’ları dinledi

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Birecik programı kapsamında esnaf odaları ve STK’ları ziyaret etti.

18 Mart 2022 Saat: 11:40
CHP’Lİ Karadağ Birecik’te esnaf ve STK’ları dinledi
CHP’Lİ Karadağ Birecik’te esnaf ve STK’ları dinledi

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Birecik programı kapsamında esnaf odaları ve STK’ları ziyaret etti.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, CHP Birecik İlçe Başkanı Av. Sakıp Yaşar ve beraberindeki heyet ile Birecik ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Karadağ ve partililer, Birecik Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim Halil Aykılıç, Marangozcular Odası Başkanı Halil Düzyol, Birecik Ticaret Odası Başkanı Saadettin Bilgin, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Beğit, Birecik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Hocaoğlu, Ziraat Odası Başkanı Hasan Gören, Sanayi ve Ağır Sanayi Kooperatifi Başkanı Zülküf Levent Uğur ve Birecik Metal-İş Sendikası Başkanı Müslüm Işık’ı ziyaret etti.

Esnaf odaları ve STK’ların ardından CHP’li Karadağ, Birecik’te esnafın kapısını çalarak, esnafa hayırlı işler diledi. Esnafın elini sıkan ve onların yaşadıkları sorunları dinleyen Başkan Karadağ edindiği notları genel merkeze aktaracağını ifade ederek, esnafın Berat Kandilini de kutlamayı unutmadı.

“CHP her zaman halkın yanındadır” Ziyaretler ile ilgili konuşan CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ şu ifadeleri kullandı: “Her türlü sorunun çözümünde adres artık bu iktidar değil, Cumhuriyet Halk Partisi’dir. AKP iktidarı sorunları çözme noktasında artık işlevsiz kalmıştır ve CHP iktidarında tüm bu sorunların çözümü için gereken adımlar atılacaktır. Biz, partili arkadaşlarımızla beraber bir an olsun sokaktan ayrılmayacağız. Siz esnafımızı, vatandaşlarımızı, gencimizi, yaşlımızı, kadınımızı, tüm vatandaşlarımızı ayrım yapmaksızın ziyaret ederek, yaşadıkları problemlerin çözümü için canla başla mücadele edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman halkın yanındadır ve öyle de olmaya devam edecektir. Bunun en somut örneğini CHP’li belediyelerde de görebiliyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.”

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat