Özdilek

Siyaset

CHP’li kadınların hedefi iktidar

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Sivil Toplum Örgütleri Komisyonu tarafından İzmit Belediye Meclisi Aday Adayı olan kadınlarla toplantı düzenlendi.

17 Eylül 2013 Saat: 21:27
CHP’li kadınların hedefi iktidar
CHP’li kadınların hedefi iktidar

İl binasında gerçekleşen toplantıya Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen ve yönetim kurulu, Kadın Kolları Genel Merkez MYK Üyesi Hamiyet Göksu, komisyon yöneticileri Ayşe Kayalar ve Emine Keser ile partililer yer aldı. Meclis üyesi aday adaylarının kendilerini tanıttığı toplantıda kadınların siyasette her kademede olmaları gerektiğinin altı bir kez daha çizildi.

İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen, 21 Eylül Cumartesi günü Saat 13.30’da Metropol İş Merkezi’nde bulunan Tanyıldız Düğün Salonu’nda Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve MYK üyeleri, İl Başkanı Yalçın Kuşkan ile milletvekillerinin katılımıyla, Kocaeli genelindeki kadın belediye başkan adayları ve kadın belediye meclis üyesi aday adaylarının kamuoyuna tanıtım toplantısı gerçekleştireceklerini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat