Özdilek

Siyaset

CHP’li Gençlerden 30 Ağustos'ta Anlamlı çağrı

30 Ağustos’ u emperyalizme vurulan ilk darbe olarak nitelendiren CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Yürüyüş için Kocaeli’deki bir çok sivil toplum örgütünü, dernekleri, siyasi partileri tek tek gezerek yürüyüşe davet etti.

30 Ağustos 2014 Saat: 12:35
CHP’li Gençlerden 30 Ağustos'ta Anlamlı çağrı
CHP’li Gençlerden 30 Ağustos'ta Anlamlı çağrı

30 Ağustos için kolları sıvayan CHP’li gençler geçtiğimiz günlerde Bir basın toplantısı yaparak 30 Ağustos’ta merkez bankasından bir yürüyüş yapacaklarını ardından Cumhuriyet parkında gerçekleştirecekleri konser ile programa son vereceklerini basına bildirmişti.

30 Ağustos’ u emperyalizme vurulan ilk darbe olarak nitelendiren CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Yürüyüş için Kocaeli’deki  bir çok sivil toplum örgütünü, dernekleri, siyasi partileri tek tek gezerek yürüyüşe davet etti. Göreve geldiklerinden bu yana Gençliğin artık sokakta olacağını söyleyen İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan: “Bu ülkeyi kuran ulu önder Atatürk ve silah arkadaşlarının emperyalizme karşı verdikleri mücadele ve ulusun tüm bayramlarının kutlanmasına vesile olan bu bayramlarda biz bu ülkeyi kurtaranlara minnet borçluyuz. Düzenin ulusal bayramlarımızı yok etmesine hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz. Bugün saat 20:00’da zincirlerimizi kırmak için Merkez bankası önünde toplanacağız. Tüm Kocaeli halkını bayraklarını alıp sokağa çıkmaya davet ediyoruz.” Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat