Özdilek

Siyaset

CHP’li gençler: Kara propagandaya izin vermeyeceğiz

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları, cumhuriyetin 91 nci yıldönümü kapsamında, ‘Sen Cumhuriyetine sahip çıkmazsan kimse çıkmaz’ sloganıyla hareket ederek kutlama yaptı.

29 Ekim 2014 Saat: 14:57
CHP’li gençler: Kara propagandaya izin vermeyeceğiz
CHP’li gençler: Kara propagandaya izin vermeyeceğiz

Sabri Yalım Parkı’nda basın açıklaması yapan CHP’li gençler, Yürüyüş Yolu’nda stant açtı, 10 bin broşür, 5 bin kitap ayıracı, 2 bin Türk Bayrağı ve çikolata ve lokum dağıttı. Basın açıklamasına il yöneticileri, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, ilçe yönetimi, İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, İl Gençlik Kolları Yönetimi, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aliye Hale Meriç, İlçe Kadın Kolları Yönetimi, İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, CHP’li meclis üyeleri ve çok sayıda genç katıldı.

CHP İzmit İlçe Başkanı Devrim Bal, “ Cumhuriyet; bağımsızlık için mücadele ettiğimiz onurlu direnişin zaferle son bulmasıdır. Yani bugün ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ diyenlerin bayramıdır” dedi. Ülkenin çok üzücü ve kötü günler geçirdiğini belirten Bal, “Bugün bir yanımız Karaman Ermenek’te, bir yanımız Soma’da, bir yanımız Gezi Direnişinde. Yüreğimiz Anadolu’nun her soluğunda. İşçi ölümlerinin her geçen gün arttığı ülkemizde hiçbir önleyici tedbir alınmıyor.” diye konuştu, hükümetin önlem almak yerine, bu ölümleri seyrettiğini öne sürdü. Bal, şunları dile getirdi: “Milli değerler ve bayramlarımız hiçe sayılıyorken, hükümet halkı nefret ve ayrıştırma politikası ile karanlığa sürüklüyorken, demokrasi ve evrensel Anayasalar hiçe sayılıyorken, biz gençlere büyük sorumluluk düşüyor. Bizler bu sorumluluğun bilincindeyiz. Kimsenin Cumhuriyet değerleri üzerine yapmaya çalıştığı kara propagandaya izin vermeyeceğiz” 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat