Özdilek

Siyaset

CHP’li Gençler Dilovası’nı Salladı

Dilovası CHP Gençlik Kolları’nın düzenlediği gençlik yürüyüşüne yaklaşık 2000 kişi katıldı. Adnan kahveci Parkı’nda buluşan gençler, büyük bir coşkuyla Bağdat caddesi’nden CHP İlçe Teşkilatı’na yürüdü.

17 Şubat 2014 Saat: 14:55
CHP’li Gençler Dilovası’nı Salladı
CHP’li Gençler Dilovası’nı Salladı

Sadece gençlerden oluşan ve ilçe dışından kimsenin kabul edilmediği yürüyüş, Dilovası gündemine bomba gibi düştü. Seçim atmosferinde olunması sebebiyle, rakip partilerin, gençlerin coşkusu ve kalabalığı karşısında panikledikleri görüldü.

‘’SENİ GENÇLER İKTİDARA TAŞIYACAK’’

Yürüyüşe damgasını vuran, CHP Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç kast edilerek, ‘’seni gençler iktidara taşıyacak’’ pankartı oldu. Gençler slogan ve pankartlarla yürüyerek sonunda ilçe binasına ulaştı.

TÜM GENÇLER CHP’DE BİRLEŞTİ

Yürüyüşün ayrıntılarına baktığımız zaman, Ak Parti’den istifa ederek gelen, Ak Parti’nin eski gençlik Kolları başkanı Ferdi Erdoğan’ın izlerini görmekte mümkündü.. MHP, Ak Parti, eski Has Parti BDP, SP ve tüm siyasi partilerden oluşan gençlerin CHP’de birleşmesi, Dalkılıç ile birlikte parti kavramının ortada kalktığına işaret ediyordu. Dilovası’ndaki tüm siyasi partililerin akın akın gelerek Ercan Dalkılıç’ın etrafında buluşması buna en büyük örnekti. Gençlik kolları başkanı Murat Can’ın gençler içindeki başarılı çalışmaları da gözlerden kaçmadı.

BİR ÇİÇEKLE BAHAR OLMAZ DİYENLERE İNAT

Can, konuşmasına gençleri selamlayarak başladı. ‘’Bu anlamlı kutsal yürüyüşümüzde bizleri yalnız bırakmayan Sayın başkanımız, değerli gençlik ve saygı değer Dilovası halkı, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bu meydandaki gençlik, mevcut yönetimle her şey bitmiştir, yapacak bir şey kalmamıştır, denilecek kadar kötü tablolardan, umutsuzluktan yeniden dirilişi Ercan Dalkılıç’tan öğrendi. O, bitmek tükenmek bilmeyen azmiyle, ‘’bir çiçekle bahar olmaz’’ diyenlere inat, her baharın bir çiçekle başladığını, en güzel şekilde yaşayarak ve dik durarak gösterdi.

HİZMETİN KAPILARI AÇILSIN

Bize düşen bundan sonra başkanımızın etrafında kenetlenerek, Dilovası için Dilovası’nı tüketenlere en iyi cevabı vermektir. Azimle çalışarak seçimlerden zaferle çıkmalıyız. Seçimlerde kazanacağımız başarı ilçemizin geleceğini belirleyecektir. Bir toplumun gençliği ne kadar sağlam olursa, o toplumda o kadar sağlam olur. Birliğimizi kimsenin yıkmasına izin vermeyelim. Yaşanılır bir Dilovası için, ilçemizi yaşanmaz kılanları sandığa gömelim. Hep beraber başkanımızı iktidarla onurlandıralım ki, Dilovası’nda hizmetin kapıları açılsın, dedi.

BALKON KONUŞMASI

Daha sonra balkona gelen Dalkılıç’ın, balkonda gençlere hitap etmesi, gençleri coşturdu. Slogan sesleri adeta gökyüzünü yırtıyordu. Dalkılıç’n konuşmasında toplumsal mesajlar, birlik isteği ve Dilovası’na hep beraber sahip çıkma çağrıları vardı.

SEFA SÜRMEYE GELENLERİ KOVALIM

Dalkılıç, ‘’geleceğin aydınlık gençleri, öncelikle hepinizi bu  kutlu yürüyüşünden dolayı kutluyorum. Çok güzel bir tablo ile karşı karşıyayız. Bakıyorum her kesimde gençler bir arada el ele yürüyor. İşte bizim susadığımız şey budur. Birlik, beraberlik birlikte kardeşçe yaşamadır. Bu gün bunu burada görüyorum. Herkese de örnek olmalı ayrıştırıcı değil birleştirici olmalıyız. Birileri gençleri, insanları Dilovası’nda ayrıştırdı biz birleştireceğiz. Ben sizlere yol vermek, sizleri ileriye taşımak istiyorum. Gelin 30 Mart’a hep beraber bu vurdumduymazları sandığa gömelim. Dilovası’nı halk yönetsin, halkın özgür iradesiyle seçtiği bir başkan hizmet etsin. Halkı önce yoksullaştırıp sonra makarna, kömür dağıtarak kandıran ve sefa sürmeye gelenleri kovalım artık. Zaten bunların çoğu ilçemizde oturmuyor. Söz sizde artık 30 Mart’a bunlara gereken cevabı verin. Hepinizi gözlerinden ve umutlarından öpüyorum gençler,’’ diyerek konuşmasına son verdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat