Siyaset

CHP’li gençler anlamlı projeye destek verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Örgütü, Orhan Mahallesinde bulunan Günizi Anaokulu’nun sosyal sorumluluk projesi olan Çubuklu Osmaniye İlkokuluna Kütüphane projesine destek verdi.

9 Mart 2018 Saat: 13:56
CHP’li gençler anlamlı projeye destek verdi
CHP’li gençler anlamlı projeye destek verdi

Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, İl Yöneticileri Av. Yiğit Timur, Caner Arduç ve Burcu Yazıcı bir büyük koli kitabı Günizi Anaokulu Kurucu Müdürü Tuğba Hülür’e teslim ettiler.

Teşekkür etti

CHP’li gençlerin verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Günizi Anaokulu Kurucu Müdürü Tuğba Hülür, “Bu tür projelere gençlerin destek vermesi çok güzel bir şey. Biz okul olarak her yıl bir kardeş okul seçerek elimizden geldiğince o okula destek oluyoruz. Bu şekilde bazılarına da vesile olmuş oluyoruz. Bu yıl ki kardeş okulumuz Çubuklu Osmaniye İlkokulu. Oraya bir kütüphane projemiz var. Biz elimizden geldiğince kitap toparladık. Sizler gibi duyarlı kurumlar, kişiler de destek oluyorlar” dedi. Kendi okulları hakkında CHP’li gençlere bilgi de veren Hülür, bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Her kitap ışık olacaktır

Biz CHP’li gençler olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek vermeye hazırız diyerek sözlerine başlayan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Bu tür sosyal sorumluluk projelerde herkesin duyarlı olması gerekir. Projenin gerçekleşeceği okuldaki kardeşlerimiz bu kütüphaneden çok yararlanacaklardır. Her kitap onlara ışık olacaktır. Birazcık da olsa katkı sunabildiysek ne mutlu bize. Bundan sonra da her türlü desteği vermeye hazırız “ ifadelerini kullandı.

Etiketler: Emre Andız,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat