Özdilek

Siyaset

''CHP köyde başka, şehirde başka''

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, dün akşam ilçe yönetim kurulu öncesi yaptığı basın toplantısında CHP’lileri sert sözlerle eleştirdi.

28 Ağustos 2013 Saat: 15:16
''CHP köyde başka, şehirde başka''
''CHP köyde başka, şehirde başka''

CHP’nin köyde başka, şehirde başka hareket ettiğini iddia eden Korkmaz, “CHP’lileri köylülerimizi şikayet ediyorum. Meclis üyelerimiz, köylerimizin ilçe mücavir alanlarına alınması için yaptıkları tekliflere, CHP’liler iki yüzlülük göstererek karşı çıkmışlardır. CHP’liler, bu konuda da gerçek yüzlerini gösterdiler.”dedi.

“YILDIRIM, SİYASET CAHİLİ” 

AKP hükümetinin 2B sorununu çözmek için yaptığı çalışmayı CHP’nin 10 yıl öncesinden engellemeye çalıştığını ve Anayasa Mahkemesi’ne gittiğini belirten AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım’ı siyaset cahili olduğunu ve gülünç duruma düştüğünü söyledi, “Muhalefetin İlçe Başkanı yaptığı açıklamalarla çok komik oluyor”dedi. Kocaeli Devlet Hastanesi’nin Alikahya’ya taşınması teklifinin Yıldırım’ın cehaletini gösterdiğini söyleyen Korkmaz, şöyle konuştu:

“- İzmit şehir merkezinde bulunan Kocaeli Devlet Hastanesi’nin Alikahya’ya taşınması fiziki olarak mümkün değildir. Alikahya’da hastane yapıldığı zaman CHP’liler eleştirmişti. Şimdi eleştirdikleri hastaneye Kocaeli Devlet Hastanesi’nin taşınmasını teklif ediyorlar. Bu teklifin amacı nedir, kime fayda sağlamak için böyle bir teklifte bulunmuştur. Selman Yıldırım açıklasın.”

300 YATAKLI HASTANE

İzmit’te yapılan sağlık yatırımları hakkında bilgi veren Korkmaz, yıkılıp yerine yenisi yapılacak olan Kocaeli Devlet Hastanesi’nin 300 yataklı olacağını, ihalesinin bittiğini ve çok yakında inşaata başlanacağını söyledi.  

AKP’nin İzmit  İlçe Divan toplantısı yarın Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde yapılacak. Saat 19.00’da başlayacak toplantıya mahalle başkanları ile köy temsilcileri katılacak ve toplantı basına kapalı olarak yapılacak. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat