Özdilek

Siyaset

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Çorum’da

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

AKAR, Çorum ili CHP yöneticilerini yakından tanımak ve ilin sorunlarını öğrenmek amacıyla CHP ilçe başkanları ile yaklaşık iki saatlik bir toplantı yaptı.AKAR, bir araya geldiği dokuz ilçe başkanı ile ilçelerin sorunları ve ihtiyaçları hakkında görüşerek bilgi topladı.Bu bilgiler ışığında gerekli çalışmaları yaptıktan sonra ilçeleri bu sefer tek tek gezerek sorunları yerinde görmeyi planlayan Haydar AKAR,en kısa sürede tekrar Çorum’a gitme programını yaptı.

Son olarak, Çorum CHP Milletvekili Tufan KÖSE ve CHP il yönetimi ile bir araya gelen AKAR, ilin sorunlarının çözümü için yapılması gereken çalışmaları CHP il örgütü ve Sayın KÖSE ile birlikte planlayarak ilden ayrılırken, Milletin vekili olduğunu ve çalışmalarını ülkenin her yerinde şevkle yürüteceğini bir kez daha gösterdi.

Bu arada, Haydar AKAR’ın görevli olduğu diğer il olan Kırşehir’e de en kısa zamanda gideceği düşünülünce AKAR’ın olması gereken Milletvekili profiline çok uygun olduğunu söylemek gerekir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat