Siyaset

CHP Kocaeli Kadın Kolları Hukuk Komisyonunu tanıttı

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Hukuk Komisyonu kuruldu. Düzenlenen toplantı ile basına tanıtılan komisyon, kadınların hukuki sorunlarının çözülmesinde yardımcı olacak.

13 Şubat 2013 Saat: 15:02
CHP Kocaeli Kadın Kolları Hukuk Komisyonunu tanıttı
CHP Kocaeli Kadın Kolları Hukuk Komisyonunu tanıttı

İl binasında düzenlenen toplantıya İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen ve yönetim kurulu, MYK Üyesi Hamiyet Göksu ile partili bayanlar katıldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İl Kadın Kolları Hukuk Komisyonu Başkanı Av. Selin Süloğlu, “Gerek çalışma hayatında gerek aile ve özel yaşamda her türlü cinsiyet ayırımcı politika ve uygulamalara, her türlü şiddete maruz kalan kadınların eğitimleri ve korunmaları için olağanüstü bir şekilde çalışan CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Hukuk Komisyonu olarak, kentimiz kadınlarına hizmet verecek olmanın gururunu yaşadığımızı sizlerle paylaşmak isteriz. Kentimizin nüfusu arttıkça ve sanayisi geliştikçe kadınların yaşadığı sorunlar da artmaktadır. Bu sorunları bir nebze olsun aşabilmek ve giderebilmek için kentimiz kadınlarına hukuki anlamda her türlü desteği ve hizmeti vermeye hazırız. Bundan sonra ki görevimiz, hayatının her alanında ayrımcılık gören, şiddete uğrayan kadınlarımızı korumak ve sürekli değişen yasal düzenlemeler karşısında kadınlarımızı bilinçlendirmektedir. Kadın hak ve özgürlüklerinin korunması için ihtiyaç duyulan her türlü çalışmayı yapacağımızı ve yapılan çalışmaların takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygı ile bildiririz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat