Özdilek

Siyaset

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Tanıtıldı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

CHP Kocaeli İl Kadın Kollarına kısa bir süre önce atanan Başkan Fatma Gediksiz yönetim kurulunu oluşturarak kamuoyuna tanıttı. İl binasında gerçekleşen tanıtım toplantısına CHP Kocaeli İl Başkanı yalçın Kuşkan, İl kadın Kolları ve Örgütlenmesinden Sorumlu başkan Yardımcısı Asude Fırat Özkan, Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cihat Altunyuva, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Reyhan Akbaş ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer hazır bulundu. İl Başkanı Yalçın Kuşkan kadın kolları yönetimini kutlayarak başarılar diledi.  

Fatma Gediksiz başkanlığındaki CHP Kocaeli İl Kadın Kolları göreve başladı. İl binasında düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna açıklanan yeni yönetime CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan başarılar diledi. İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Gediksiz yaptığı konuşmada, "Bilindiği üzere  il kadın kollarında yönetim değişikliği  ihtiyacı doğmuştur. Seçimlerin yaklaştığı bu dönemde yönetim kurulumuz  hızla  oluşturulmuş ve seçim çalışmalarına öncelik verilmiştir. Dolayısıyla basın duyurusu ikinci plana alınmıştır. Bu nedenle özür dileriz. Bu güne aldığımız basın duyurusuna yoğun programları nedeniyle merkez ilçemiz hariç diğer ilçelerimizin yönetim kurullarını davet etmedik. Bu güne kadar bazı ilçelerimize gittik ve destek verdik bundan sonraki günlerde de aynı şekilde  bölgelere gidip çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidar yürüyüşündedir. Yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımız çalışmalarımıza daha da güç katmıştır. Onları her zaman sorumlu oldukları ilçelerin yanında göreceksiniz. İl kadın kolları , ilçe kadın kolları ve il çalışma grubu uyum içinde  çalışarak Kocaeli’nde seçimlerden zaferle çıkacaktır. www.chpkocaeli.com internet sitemizden il kadın kolları yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımızın özgeçmişlerine ait bilgilere ulaşabilirsiniz" şeklinde konuştu.

Fatma Gediksiz başkanlığındaki yönetim kurulunda Aysun Kılınç (Başkan Yardımcısı), İlker Güner (İl Sekreteri), Şeyda Yıldız (Sayman ve Basın Yayın Sorumlusu), Ayşe Vural (Eğitim-Kültür Komisyonu), Songül kaya (Sosyal Etkinlikler Komisyonu), Dt. Nuran Sarı (Sağlık Komisyonu), Sadiye Çelebi (Saha Sorumlusu), Çiğdem Kardaş (Üye), Handan Akdemir (Üye), Perihan Dede (Üye), Canan Tezcan (Üye), L. Dilşat Abak (Üye) görev aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat