Özdilek

Siyaset

CHP Kartepe: Belediyenin iftarı siyasi şova dönüştü

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından düzenlenen iftarlara davet edildikleri halde katılmamakla eleştirilen CHP’li meclis üyeleri iftarların siyasi şova dönüştürüldüğünü bu nedenle katılmadıkların söyledi.

4 Ağustos 2014 Saat: 17:22
CHP Kartepe: Belediyenin iftarı siyasi şova dönüştü
CHP Kartepe: Belediyenin iftarı siyasi şova dönüştü

Kartepe Belediyesi’nin ağustos ayı meclis toplantısı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özmet ile Semra Başlak da katıldı. Toplantı öncesinde konuşan Başkan Hüseyin Üzülmez Kartepelilerin geçmiş Ramazan Bayramı’nı kutladı. Üzülmez, Ramazan’da verdikleri iftarlara CHP’lilerin katılmamasını ise sert bir dille eleştirdi.

 

CAMİ LOJMANI İÇİN ARSA
8 gündem maddesinin görüşüldüğü belediye meclisine Kartepe Karatepe Köyü’nde bulunan belediyeye ait 676 metrekarelik arsa cami lojman evi yapılması için Diyanet İşleri Başkanlığı’na tahsis edilmek üzere maliye hazinesine bedelsiz olarak devredilmesi için hazırlanan rapor meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Meclis gündeminde yer alan diğer konular ise komisyonlara gönderildi. Toplantı sonrasında CHP Meclis Grubu Kartepe’nin sorunlarıyla ilgili üç öneride bulundu.

 

CHP’DEN HASTANE ÖNERİSİ
CHP Grubu Kartepe’de kurulan Ulus Pazarı’na, Köseköy ve Arslanbey’den gelen, birer saat arayla çalışan belediye otobüslerinin sefer aralığının 30 dakikaya düşürülmesini ve sadece pazarın kurulduğu gün olan pazar günü Arslanbey ve Köseköy’den ortak bir seferle taşıma yapılmasını önerdi. CHP’liler ayrıca Sapanca Gölü’nden çekilen su ve yaşanan kuraklık nedeniyle acil kuraklık eylem planı oluşturulmasını ve Kartepe’nin kanayan yarası olan ilçeye devlet hastanesi yapılması konusunda da adım atılmasını önerdi.

 

KARAKADILAR AÇIKLADI
Toplantı çıkışında açıklama yapan CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in eleştirisine cevap verdi. Kartepe Belediyesi tarafından ilçenin çeşitli mahallelerinde düzenlenen iftarların siyasi şov niteliğinde olduğunu ifade eden Karakadılar, “Verilen iftarlar siyasi şov niteliğinde olduğu için il genelinde parti kararı alarak bu iftarlara katılmadık. Hüseyin Üzülmez, grup başkan vekili arkadaşımız iftara davet etmiş eğer beni aramış olsaydı kendisine parti olarak bir karar aldığımızı ve bu nedenle iftarlara katılmayacağımızı söylerdik” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat