Özdilek

Siyaset

CHP KANDIRA' DA KAZANAN ENİS ÖZCAN

Dün Akşam Kandıra İlçe Bİnasında yapılan CHP Kandıra Gençlik Koları seçiminde Enis ÖZCAN başkan olarak seçildi.

23 Aralık 2015 Saat: 21:02
CHP KANDIRA' DA KAZANAN ENİS ÖZCAN
CHP KANDIRA' DA KAZANAN ENİS ÖZCAN
Dün Akşam Kandıra İlçe Bİnasında yapılan CHP Kandıra Gençlik Koları seçiminde Enis ÖZCAN başkan olarak seçildi. Tek Liste ile girilen seçimlerde, Genç üyelerin katılımı ile ilçe binasında seçim yapıldı. Yapılan Gençlik Kolları seçiminde İlçe başkanı Recep Şenol, İlçe Yöneticileri, İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, ve kadın kolları üyeleri de ilçe binasında hazır bulundular.
Özcan Konuşmasında; "Öncelikle bana güvenip bu görevi teslim eden bütün partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Yönetimde yer alan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum" dedi. Özcan: Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım Kandıra' da ilk önce çoğalacağız.Ülkenin içinde bulunduğu gidişatın ve kaybedilen her değerin farkında olan gençler olarak Kandıra da çalışmalara bugünden başladık..Chp herkese açıktır. Bizlere emanet edilen gençliği tekrar bilinçlendirmek için , ben ve ekibim inançla ve yorulmadan elimizden geleni yapacağız." dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat