Özdilek

Siyaset

CHP İzmit’te yöntem zirvesi

CHP’de aday adaylığı başvuruları 2 Eylül’de sona erdi. İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için toplam 9 başvuru geldi. Başvurusunu muhtar Süleyman Şen’in yaptığı Sefa Sirmen, gazetemize yaptığı açıklamada, kesinlikle İzmit

4 Eylül 2013 Saat: 13:16
CHP İzmit’te yöntem zirvesi
CHP İzmit’te yöntem zirvesi

CHP İzmit İlçe binasında yapılan toplantıya 8 aday adayından 7’si katıldı. Tatilde olduğu belirtilen Av.Fahri Örengül, bu buluşmada yer almadı.

Hikmet Erenkaya, Ertuğrul Akalın, Fatma Kaplan Hürriyet, Aysun Özcan Erenkaya, Bozkurt Uslu, Hakan Tanta ve Prof.Dr.Cüneyt Özkürkçügil, İzmit İlçe binasında CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım’ın daveti ile bir araya geldi. İzmit’i kurtarmak için yola çıktıklarını aday adayları ile seçim sürecini değerlendireceklerini belirten Yıldırım, “Aday adaylarımızın seçim yöntemi ile ilgili görüşlerini alacağız. Onları dinleyip, birbirimizin görüşlerini paylaşacağız.”dedi.

İzmit aday adaylarının hepsinin nitelikli ve yetenekli olduğunu belirten CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, Sirmen’in aday adaylığı başvurusu ile soruya, “Sefa Sirmen adına dosyayı Süleyman Şen teslim etmiş. Bilgimiz dahilinde değil. Sefa Bey de bilgisi olmadığını söylemiş. Başkası adına yapılan başvuruların geçerli olup olmadığını Genel Merkezimize soracağız. Genel Merkez tarafından verilecek karara göre Sefa Bey’i toplantılara davet ederiz.”dedi. CHP’li İzmit Belediye Başkan aday adaylarının toplantısı basına kapalı olarak yaklaşık 1.5 saat sürdü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat