Özdilek

Siyaset

CHP İZMİT’TE VEDA YEMEĞİ YİYECEK

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, ‘Vefa buluşması’nda CHP’yi eleştirerek, “Bizim buluşmalarımızın adı vefa olur ancak CHP 2014’te İzmit’te veda yemeğini yiyecek” dedi

29 Haziran 2013 Saat: 20:09
CHP İZMİT’TE VEDA YEMEĞİ YİYECEK
CHP İZMİT’TE VEDA YEMEĞİ YİYECEK
AKP İzmit İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Vefa buluşması` yoğun bir katılımla gerçekleşti. Antikkapı Restaurant`ta ilçe başkanı Ali Korkmaz`ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya; AKP Kocaeli Milletvekilleri Sibel Gönül, Zeki Aygün, İlyas Şeker ve Fikri Işık, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AKP İl BaşkanıMahmut Civelek, AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, eski mahalle başkanlarını, belde başkanlarını, meclis üyeliği yapmış isimleri ve eski yöneticileri katıldı. Programda 4 yeni üyenin de rozeti takıldı.
 
BİRLİK VE BERABERLİK
Kahvaltı eşliğinde gerçekleşen buluşmada açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Ali Korkmaz, “Partimizin kuruluşundan günümüze kadar hiçbir fedakarlıktan kaçmayan mahalle başkanlığından ilçe başkanlığına kadar Başbakan`ımıza omuz vermiş dava arkadaşlarım, vefa buluşmamıza hoş geldiniz. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu dönemde içerde CHP zihniyeti ve dışarıda haçlı zihniyetine karşı sizlerle beraber başbakanımızın yanında dimdik duracağız” dedi.
 
CHP`NİN VEDA YEMEĞİ
Herkesin vefalı olamayacağını kaydeden Korkmaz, CHP`ye yüklendi. Korkmaz, “Bizim toplantılarımızın adı her zaman vefa olur. 2014`te yerel seçimlerde CHP`nin İzmit`te yiyeceği yemeğin adı ise veda yemeği olacaktır” diyerek CHP`ye göndermede bulundu. Ardından söz alan milletvekili Zeki Aygün, “Biz gelmeden ülkenin durumu neydi ne duruma geldi. Şuanda dünyada parmakla gösterilerine bir ülke haline geldik. Böyle olunca da kıskançlıklar başladı. Bizim yapacağımız tek şey birlik ve beraberliğimizi ortaya koymak” diyerek mesaj verdi.
 
YEREL SEÇİMLER VAR
Sonrasında konuşan milletvekili İlyas Şeker, start verilen yerel seçimlere yoğun bir şekilde çalışılması gerektiğini ifade ederek, 12 ilçenin de tamamını yine alacaklarını söyledi. Şeker, “Seçimlerde istediğimiz sonuçları alabilmek için bu tür organizasyonlara ihtiyacımız var” diyerek ilçe başkanı Korkmaz`a teşekkür etti. Şeker`in sonrasında konuşan milletvekili Sibel Gönül, yaklaşan yerel seçimlere değinerek, çalışmalara hız verileceğini belirtti.
 
KENDİNE YAKIŞANI YAPACAK
Vekil Gönül, “1 hafta sonra meclis kapanacak ve daha sonra Kocaeli`nin her bir noktasında seçim çalışmalarına başlayacağız. Bizim de alanda olmamızla çok daha hızlı bir tempo olacak. Biz tecrübe ettik nasıl çalışacağımızı biliyoruz. Gururlanmadan, vatandaşın dediği her şeye kulak vererek Kocaeli yine kendine yakışanı gerçekleştirecek” dedi.  Sonrasında söz alan milletvekili Işık ise, “Kocaeli Türkiye`nin en güçlü teşkilatlarına sahip illerden bir tanesidir” diyerek emek veren herkese teşekkür etti.
 
MESELE BAŞKANLIK DEĞİL
Gezi Parkı olaylarında yaşanan sürece de değinerek konuşmasına devam eden milletvekili Işık, “Bizler artık daha gayretli olacağız. Artık mesele belediye bankalığı değil mesele küresel oyunu bozmaktır. Partimizde aktif olsun olmasında seçimlerde herkesin çok sıkı çalışmamız lazım. 2014`te yerel seçimlerde en güçlü şekilde çıkacağız. Daha sonra ise Türkiye tarihinde ilk defa halk seçecek. Bunda da inşallah birinci turda işi bitireceğiz” şeklinde konuştu.
 
HER ŞEYİ UNUTUP
Son olarak ise il başkanı Mahmut Civelek, konuştu. Civelek, Gezi Parkı olaylarına değinmeyi imal etmeyerek, oynanan oyunların millet tarafından görüleşeceğini kaydetti. Mezhepsel çatışmaların Türkiye gündemine sokulmaya çalışıldığını söyleyen Civelek, “Yanımızdaki arkadaşımıza bunlara karşı daha sıkı sarılmamız lazım. Her şeyi unutup bu konulara memleket meselesi olarak bakmamız lazım” dedi. Konuşmalar sonrasında yeni üye olan 4 kişiye parti rozeti takıldı.
 
AKP`YE TAZE KAN
Yeni üye olan Kocaeli Üniversitesi`nde Yrd. Doç. Dr. Canan Gür, eşi mali işletme yöneticisi Koray Gür, İl Jandarma Komutanlığı`ndan emekli kıdemli başçavuş Erol Çeken ve Ayhan Ceylan, rozetlerini milletvekilleri ve başkanların elinden aldı. Eğlenceli geçen üye katılımının ardından son anda programa katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, katılan herkese gösterdiği fedakarlıktan dolayı teşekkür etti. Program daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat