Özdilek

Siyaset

CHP İzmit’te Mahalle Temsilcileriyle ‘Sandık’ Toplantısı

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, mahalle temsilcileriyle sandık çalışmaları için toplantı gerçekleştirdi. Küçükkaya, “24 Haziran akşamına kadar hepimize büyük görevler düşüyor” dedi.

27 Nisan 2018 Saat: 00:11
CHP İzmit’te Mahalle Temsilcileriyle ‘Sandık’ Toplantısı
CHP İzmit’te Mahalle Temsilcileriyle ‘Sandık’ Toplantısı

Mahalle temsilcileriyle toplantı CHP İzmit İlçe Başkanlığı’nda seçim çalışmaları günden güne artmaya başladı. Her hafta çeşitli kademelerle toplantılarını yapan İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve yönetimi, önceki gün ise mahalle temsilcileriyle ilçe binasında bir araya geldi. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere ilişkin sandık çalışmalarını mahalle temsilcileriyle paylaşan İlçe Başkanı Küçükkaya’ya; İlçe Sekreteri Mehmet Nazım Gençtürk, yönetim kurulu üyeleri Dilşad Hasret Haczeyni, Ali Kuzu, Hakan Çakar ve Ali Kuzu da eşlik etti.

“Hepimizi büyük görev düşüyor” Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli bir seçim sürecine girildiğinin altını çizen Küçükkaya, bu süre içerisinde partide hangi kademede olursa olsun herkese büyük görevler düştüğünü söyledi. Küçükkaya, “Mahallelerdeki çalışmalara bu zamana kadar hep önem verdik. Aynı şekilde bundan sonra da çalışmalarımız artarak devam edecek. 24 Haziran akşamına kadar hepimize büyük görevler düşüyor. Geleceğimiz için o güne kadar elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız. Ben şimdiden sizlere çalışmalarınız ve fedakarlıklarınız için teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat