Özdilek

Siyaset

CHP İzmit’te kaybeden adaylar ne dedi?

HİKMET ERENKAYA: CHP eski Milletvekili, eski belediye başkanı ve İzmit Belediye başkan aday adayına gün boyu telefonu kapalı olduğu için ulaşmak mümkün olmadı. Bu nedenle de görüşü öğrenilemedi.

28 Ekim 2013 Saat: 21:12
CHP İzmit’te kaybeden adaylar ne dedi?
CHP İzmit’te kaybeden adaylar ne dedi?

CÜNEYD ÖZKÜRKÇÜGİL: “CHP, çok başarılı bir süreçten geçmiştir. Küsmek, kırılmak darılmak yok. Bundan sonra da mücadeleye devam edeceğiz. Bu kenti çok seviyorum. İnsanlarını çok seviyorum.”

FATMA HÜRRİYET KAPLAN: “Partimiz için hayırlı uğurlu olsun. Bu bir yarış değil, süreçti. Sefa Bey ipi göğüsledi. Ben, bu akşamdan itibaren yine sahada olacağım. İzmit’i kurtarmak için sokak sokak gezeceğiz”

HAKAN TANTA: “CHP ailesi, bu yarıştan alnının akıyla çıkmıştır. Biz büyük bir aileyiz. Kimse küsmemizi, kırılmamızı beklemesin. Herkese çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz İzmit’i kurtarmak”

FAHRİ ÖRENGÜL: “Sefa Bey aday olduğunda benim hiçbir şansım kalmadığını biliyordum. Ancak spekülasyon yapılmasın diye çekilmedim. Adayın kim olduğunun önemi yok. İzmit’i kurtaracağız. 

AYSUN ERENKAYA: “Küsmeden, darılmadan, kırılmadan sahaya ineceğiz. Birlik beraberlik içinde, el ele gönül gönüle bir mücadele vereceğiz. Sefa Bey’in İzmit’i kazanacağına yürekten inanıyorum”

ERTUĞRUL AKALIN: “Partimin ve örgütümün emrindeyim. Bu parti için gerekirse bayrak taşır, gerekirse afiş asarım. İzmit başta olmak üzere birçok ilçeyi alacağız. CHP, kişiler değil ilkeler partisidir”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat