Özdilek

Siyaset

CHP izmit ilçe Kılıçdaroğlunu ağırlayacak

CHP İzmit İlçe Örgütü 10 Nisan Pazartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu İzmit’te ağırlayacak

6 Nisan 2017 Saat: 20:27
CHP izmit ilçe Kılıçdaroğlunu ağırlayacak
CHP izmit ilçe Kılıçdaroğlunu ağırlayacak

Çalışmalara günler öncesinden başlayan CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya hazırlıklarımız devam ediyor.  Genel başkanımız saat  11:30 Tanyıldız da muhtar ve azalarla kahvaltı, yapacak daha sonra ise  14:30 STK başkan ve temsilcileriyle Tanyıldız da yeniden bir araya gelecek ve neden Hayır verilmesi gerektiği ile ilgili bilgiler verecek dedi. Küçükkaya hep birlikte Tarihi sürece tanıklık ediyoruz, yüzlerce kahramanlık destanı ile kurulan ülkemizde, nice emek ve özveri sonucunda getirilen demokrasi ve parlamenter rejime sahip çıkmak için var gücümüzle, Yöneticilerimizden gençlerimize, kadınlarımızdan, Örgüt üyelerimize kadar herkes sahada mücadele veriyor dedi.

“Yıldırım Görevden Kaçmıyor”

CHP Önceki dönem İlçe başkanı Selman Yıldırım, hiçbir görev ve sorumluluktan kaçmayarak görev ve sorumluluk ne olursa olsun, her yerde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Muhtar ve STK temsilcileri ile yapacağı Referandum Hayır davetiyelerini  Sanayi, Körfez, Erenler, Topcular, Orhan, Fatih,  Hacıhızır,  Veliahmet, Turgut, Gültepe, Serdar, Yenidoğan, Terzi bayırı, Muhtar ve azalarına davetiyelerini verip Genel Başkanımızın Programına davet ettim dedi. Yıldırım Aydınlık yarınların kurulmasında, her birimizin verdiği mücadele, anlamlı ve kıymetlidir. Barış içinde yaşabileceğimiz bir ülke için, parti meselesi değil, memleket sevdası ile davet ediyoruz dedi.

“Meclis Üyeleri  Sahada”

İzmit Belediyesi  CHP Grup başkanvekili  Veli Beyaztaş, Şirintepe, Kemalpaşa, Tepecik, Kozluk, Hacıhızır, Cumhuriyet, Akçakoca, Hatipköy,  Akpınar ,  Meclis Üyesi  Birol Sağlam, Cumhuriyet Fevzi Çakmak, Akarca mahallesi Muhtarlarına, Meclis üyesi Ercan Umutlu,  ise Solaklar, Alikahya bölgesinde ki mahalle muhtarları ile bir araya gelerek davetiyelerini verip Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasına davet etiler.

Devrim Bal’ STK listesini Üstlendi

CHP İzmit ilçe gençlik kolları başkanı Devrim Bal ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun  STK temsilcileri  Van Derneği, Alevi Kültür Derneği, Vartolular derneği, Niğdeliler Derneği, ve bir çok STK temsilcilerini gezerek saat:  14:30 da Tanyıldız da bir araya gelecek Referandum Hayır’lı olsun davetiyelerini elden teslim ederek davet etti.

İzmit İlçe kadın kolları başkanı Bilge Öztan Çoker davetiyelerin hazırlanmasında ve ayrılmasında kadınlarla bir araya gelerek davetiyeleri hazırlayıp daha sonra telefonla arayarak üyeleri bilgilendirdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat