Özdilek

Siyaset

CHP İzmit İlçe Kahvaltıda buluştu

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve yönetimi Yeşilova Altınoluk Pastanesi’nde kahvaltılı program düzenledi.

19 Ocak 2018 Saat: 14:37
CHP İzmit İlçe Kahvaltıda buluştu
CHP İzmit İlçe Kahvaltıda buluştu

Kahvaltıda Küçükkaya, İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Tahsin Tarhan, İzmit ve Büyükşehir meclis üyelerini ağırladı. Kahvaltının ardından meclis üyeleri kent gündemini meşgul eden MİA Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Programda ilk konuşan Küçükkaya, “Bugün Kocaeli’de gelişen son günlerde gündemden düşmeyen bilgi kirliliği yaratan MİA projesi sunumu için buradayız. Biz her Cuma sabahı esnaf arkadaşlarımızla sohbet ederek bir araya gelerek İzmit’in bir problem krokisini çiziyoruz. İl amacımız Yeşilova halkıyla bir arada olmaktı. Ama Kocaeli’de İzmit, gündem olarak daha akışkan olduğu için öncelikle MİA projesini konuşmak istedik. MİA başlangıç itibariyle İzmit halkına felsefesini getiren CHP’dir. CHP iktidara geldiğinde İzmit’in çöpü vardı. MİA hayalini Sefa Sirmen başkanlığında CHP’dir”

Devamında Küçükkaya, “MİA’nın hukuki süreçleri ile ilgili iki tane ayrı MİA projesi vardır. İki projede de CHP mahkemeye vermiştir. Nevzat Doğan, ben bu işi beceremiyorum deyip büyükşehre vermiştir. İkinci MİA tekrar gündeme geldiğinde CHP olarak grup kararı ile ret oyu verdiğimizi söylemiştik. Biz hiç kimsenin malı ve mülküyle uğrayacak kişiler değiliz. CHP meclis üyeleri bu karara da ret oyu vermeseydi AKP her şeyde olduğu gibi bunu da uygulayacaktı. 1 milyon metrekare daha İzmit’in göbeğine inşaat mı yapılacak, yoksa ek bir gelir ek bir rant mı sağlanacak. CHP, MİA projesinde İzmit halkıyla beraberdir”

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat