Özdilek

Siyaset

CHP İŞ BAŞINDA..

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli il Başkanlığı bünyesinde kurulan   komisyonlar çalışmalarını sürdürüyor…

 

 

CHP İl Başkanlığı bünyesinde   İl yönetim kurulu üyelerinin koordinatörlüğünde örgütlenmesini sürdüren ve çalışmalarını yürüten   Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu ( Koordinatör : Reyhan Akbaş ), Strateji Ve Örgütlenme Komisyonu ( Koordinatör : Sadedettin Yazıcıoğlu   ) Hukuk Komisyonu ( Koordinatör Av. Nazmi Küçükosmanoğlu ) ve Kültür-Sanat Komisyonundan sonra CHP Kocaeli il örgütü Sivil Toplum örgütleri İle İletişim Komisyonu da basın önüne çıkarak oluşumunu tamamladığını ve mevsim üstünde seyreden çok sıcak günlere bakmaksızın çalışmalarını kesintisiz sürdüreceğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Binası Toplantı Salonu’nda   gerçekleştirilen   toplantıya

İl Yönetim Kurulu Sekreteri Cihat Altunyuva, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve CHP Kocaeli İl başkanlığı Sivil Toplum Örgütleri ile İletişim Komisyonu Koordinatörü Celal Yaşar, Komisyon Başkanı Nihat Değer ve İl Yöneticisi Sema Turcan katıldı.

CHP Kocaeli İl başkanlığı STÖ ile İletişim Komisyonunun basın toplantısında , Karamürsel ( Mehmet Özel ), Gölcük ( Hakan Ak ) , Kartepe( Erbay Işık ), İzmit ( Av. Fatma Kaplan Hürriyet ), Derince ( Mehmet Azizoğlu, Veysel Altıntaş, Fikret Güdük, Sami Yurttan ) Dilovası ( Osman kaplan) ve Gebze ‘den (Zafer Çukurçalık ) İlçe başkanlıkları bünyesinde görevlendirilen partili temsilciler de hazır bulundu.

İlçe Başkanlığı adına katılan partili üyelerin görüş ve önerilerini dinleyen ve değerlendirmeye alan STÖ ile İletişim Komisyon Koordinatörü Celal Yaşar ünlü filazof Eflatun “ siyasetle ilgilenmeyenler bu ilgisizliklerininin cezasını kendilerinden daha yeteneksiz kişiler tarafından yönetilmekle çekerler “ diyerek özetle şu açıklamada bulundu.   Bu gün ülkemiz hızla sosyal devlet anlayışından uzaklaşıp, açık faşizme doğru yelken açmış bulunan bir devlet anlayış ve uygulaması ile karşı karşıyadır.

Bu kara tablo ile karşı karşıya olduğumuz günlerde Cumhuriyet halk partili üyeler olarak yarınlarımızın sahibi çocuklarımızın güvenli gelecek günleri adına üzerimize düşen sorumlulukların bilinci ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sevdalısı olduğumuz güzel ülkemizin güzel ve aydınlık günlerinin inşasında bir tuğla da olsa koymanın yaşamsal öneminin bilinci ile Kocaeli İl örgütümüz bünyemizde Eğitim-Sen Kocaeli eski Şube başkanı ve KESK eski Genel merkez yöneticisi NİHAT DEĞER ‘in Komisyon Başkanlığında oluşturulan SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ İLE İLETİŞİM KOMİSYONU

İLÇE BAŞKANLIKLARIMIZ BÜNYESİDE GÖREVLENDİRİLMİŞ PARTİLİLERİMİZLE kol kola çalışmalarını hızlandırmıştır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat