Siyaset

CHP iktidarı için en az 5-6 vekil çıkarmalıyız

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Haziran-2015 seçimlerinde CHP iktidarı için Kocaeli’den en az 5-6 milletvekili çıkartılmalı gerektiğini söyledi. Kuşkan, ilçe turları kapsamında CHP Karamürsel’deki bayramlaşmaya da katıldı.

6 Ekim 2014 Saat: 15:30
CHP iktidarı için en az 5-6 vekil çıkarmalıyız
CHP iktidarı için en az 5-6 vekil çıkarmalıyız

CHP Karamürsel İlçe binasında, ilçe başkanı Şinasi Yazar’ın ev sahipliğindeki bayramlaşma programına CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, 30 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin Karamürsel Belediye Başkan adayı Mustafa Asım Uğurlu, Karamürsel belediye meclis üyeleri,  Karamürsel İlçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, katılımcıların bayramını kutladı, Karamürsel’de seçimlerde istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi. Yazar, “Şimdi önümüze bakmamız gerekiyor. Önümüzde önemli bir genel seçim var. Bizim yapmamız gereken mevcut üç milletvekili sayımızı en az 6 yapmaktır. Bunun için de çalışmalarımıza başladık” dedi. 30 Mart yerel seçimlerinde Karamürsel’de ilk defa ikinci parti olduklarını söyleyen Yazar, “Seçimlerde oldukça yoğun bir şekilde çalıştık. Evet belki seçimi kazanamadık ama birlikteliğimizi ortaya koyduk. İnanıyorum ki, bu birliktelikle önümüzdeki seçimlerde CHP’yi Karamürsel’de birinci parti yapacağız” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan da, Ortadoğu’da, İslam coğrafyasında yaşanan olaylara değindi, yıllardan beri uygulanan yanlış politikaların bu ortamı yarattığını savundu. Kuşkan, Türkiye’de iktidar olabilmek için Kocaeli de en az 5-6 milletvekili çıkartılması gerektiğini vurguladı, “Kocaeli’de milletvekili sayısını nasıl arttırırız, bunun için çalışmalıyız. Esas yapmamız gereken iş budur. Körfez’in güney kanadına henüz gelmedik. Bu yasama yılı uzun sürdü, bu yüzden meclis geç tatil oldu. Ama tatil olur olmaz, milletvekillerimize yoğun bir program hazırladık. Bayramdan sonra Kandıra, Gebze, Karamürsel gibi ilçelere de programlar yapacağız” diye görüş belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat