Özdilek

Siyaset

CHP halk Kahvaltısı Yaptı

Mehmetalipaşa CHP Mahalle temsilcilerinin semt sakinleri ile birlikte organize ettiği halk kahvaltısına semt sakinlerinin ilgi hayli yoğun oldu.

5 Ocak 2014 Saat: 12:16
CHP halk Kahvaltısı Yaptı
CHP halk Kahvaltısı Yaptı

milletvekili Mehmet hilal Kaplan, İzmit Belediyesi başkan adayı Sefa Sirmen, MAP muhtarı Mehmet Kanpara ile yakın mahallelerin muhtarlarından Cemal Güreşen, mahalle komitesi üyeleri semt sakinleri ve mahalle temsilcileri başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet hazır bulundular. Daha çok muhacir olarak bilinen vatandaşlarımızın kendi elleriyle pişirin hazırladıkları hamurişleri ve çok farklı ürünlerin sunulduğu pazar sabahı kahvaltısı inanılmaz renkli geçti.

Fatma Kaplan Hürriyet konuşmasında, "Bütün semt sakini başkan arkadaşlarıma ve eşlerine, kızlarına ve erkek çocuklarına çok teşekkür ederim . Mahalle temsilciliğinde aktif olarak görev alan ve çok ama çok çalışarak yüzümüzün akı olan partili arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Selman Yıldırım, "partililer bilinci adına söyleme istediğim şey şudur. Başkanım seçim bitti ve ben mahalleme dönüp seçim çalışmalarına başlamak istiyorum dedi. Bu kişi Fatma Kaplan Hürriyet'tir. Önseçimi kaybetmiş olmasına rağmen çalışmalara başladı ve partinin çıtasını burada yükseltmiş oldu. Aylardır mahalle ve köyleri dolaşıyoruz. Meclis üyesi adayları ile de tüm turları tekrar atacağız. 30 Mart sürecinde herkesi sorumluluk alması ve partisine yardımcı olması gerekiyor. Komşularını ve yakınlarını CHP oy vermesi konusunda ikna ederse Izmitin kurtuluş destanını hep beraber yazmış oluruz" şeklinde konuştu.

Mehmet Hilal Kaplan, "Izmiti beraber yöneteceğiz ve talepleriniz olacak. Önümüzdeki üç ay içinde çok çalışıp 30 Mart seçimlerinin önemini ortaya koymamız gerekiyor. Türkiye için bile çok önemli bir seçimidir bu. Türkiye işi idare edilmiyor biliyorsunuz. Suriye'ye geçen bir kamyon da yaşanan olayları hatırlayın. Bu ülkeyi idare eden kişilerin savaş çığırtkanlığı olduğunu unutmayın. Bunlar komşuları ile kavga ettiğini yaptığı gizli silah yardımları ile göstermiş oluyor. Müslümanı müslümana kızdıran bir hükümetle karşı karşıyayız. Bakanlarının ve bakan çocuklarının rüşvet ve avanta skandallarına karışmış bir Hükümet'ten bahsediyorum. Türkiye'nin bu kötü gidişatına dur diyelim" dedi.

Sefa Sirmen, "Türkiye'nin bize ihtiyacı var ve bu semtte parti için çalışan Fatma hanım ve arkadaşlarının çalışmalarını ayrıca değerlendireceğimizi belirtmek isterim. Bakın on yıldır iktidarda değiliz ve ülkenin geldiği hali görün. Biz bu kente değer katan çalışmaları ve projeleri gerçekleştirdik. Suyu olmayan bir kentin değeri de olmayacaktı. 19 Ocak'ta yap işlet devret süreci bitiyor ve Büyükşehir barajın tek sahibi olacak. Bütün davalarımızdan beraat ettik. 105 milyon dolara yaptığımız doğal gaz şirketimizi 559 milyon dolara sattılar. Bizim bıraktıklarımızı ya satıyorlar, ya yıkıyorlar ya da kapatıyorlar. Kurduğumuz ve Almanya'dan gelen yardımlarda yaptığımız doğum hastanesini yıktılar ve yerini sattılar. Sosyal güvencesi olmayan insanlara doğum konusunda yardımcı oluyorduk. Belediye binamızı bile sattılar. Müze bile yapabilirrik. Kocaelispor denilince Sefa Sirmen akla geliyor duye takımı silip süpürdüler. Birinizin yerde görüyorlar ve bize muhalif deyip işine son veriyorlar. Sosyal paylaşım sitelerinde yorum yapan kişileri bile işlerinden atıyorlar. Bu anlayışa 30 Mart'tan itibaren son vereceğiz. Artık daha tecrübeliyim. Daha iyi bir şekilde başkanlığı yapabilirim. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Muhtar Mehmet Kanpara, "Bana yıllardır teveccüh eden bu insanların hepsini tanıyorum. Beni yıllarca Muhtar yaptınız. En ufak hizmet yapandan Allah razı olsun. Fatma kızım ortaya çıktığı zaman ikinci bir Leyla Atakan geldi diye tüyünü ama Sefa başkan ortaya çıkınca herşey değişti. Sefa beyin yolu açık olsun" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat