Özdilek

Kültür/Sanat

CHP, GÖLCÜK’TE 3 BİN KİŞİYLE GÖRÜŞTÜ

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

CHP Kocaeli İl Örgütü referandum çalışmalarına Gölcük ilçesinde devam etti.

 

 

 CHP İl Başkanı Ferhan Şensoy, CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya, İl Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Göksu, İl Gençlik Kolları Başkanı Umur Bakkal ve yönetim kurulu üyeleri, Gölcük ilçesinde gün boyunca İşçi Emeklileri Derneği, Muhtarlar Derneği, Esnaf Odası, Emekli Astsubaylar Derneği, sivil toplum örgütleri ve esnafları ziyaret etti. İlçe Başkanı Caner Uzuner ve ekibinin hazırladığı program doğrultusunda gerçekleşen ziyaretlerde konuya vakıf olan Gölcük halkının bilinçli tavrı partilileri mutlu etti. Gün boyunca 3 bin kişiyle birebir temas kuran CHP’liler, halka AKP’nin aldatma ve kandırma düzenine “Hayır” demesini istedi.

 

İl Başkanı Ferhan Şensoy, Gölcük’te yaptıkları ziyaretlerde özellikle emeklilerin yoğun ilgisini gördüklerini dile getirerek, görüştükleri esnafların üst düzeydeki problemleriyle karşılaştıklarını, normalde Ramazan aylarında hareketlilik olması gerekirken, dükkanların çok büyük bölümünde alışveriş yapan müşteri göremediklerini söyledi. Şensoy, “Yaklaşık 3 bin kişi ile birebir temas kurma imkanımız oldu. Gölcük halkının yarattığı izlenim ise halkımızın ‘Hayır’ oyunu vereceğine inanıyorum. Genel başkanımızın aile sigortası ile ilgili söyleminin büyük taktirle karşılandığını, dokunulmazlıkların kaldırılması noktasında referandum yapılmasını isteyen insanlarımızın yoğunlukta olduğunu gördük” şeklinde konuştu.

 

CHP Gölcük İlçe Başkanı Caner Uzuner ise “Gölcük halkının insanlarını umutsuz ve mutsuz gördüm. Ama partimize ilginin daha da arttığını gördüm. Derdimiz birilerinin hata yapmasından kaynaklı hükümet olmak ve iktidara gelmek değil Çünkü bu gemide bizde varız. Bunun bilincindeyiz. Bu mübarek Ramazan ayında ilçe yönetiminiz ve örgütlemizle vatandaşlarımızla el ele vererek Anayasanın ülkemize hayır getirmeyeceğini anlatıyorum.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat