Özdilek

Siyaset

CHP Gençlik kollarına Güney Yılmaz’ı yeniden seçildi

CHP Gölcük İlçe Gençlik Kollarında olağan kongre gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Güney Yılmaz tek listeli olarak yeniden göreve seçildi.

11 Aralık 2017 Saat: 19:36
CHP Gençlik kolları Güney Yılmaz’ı yeniden seçildi
CHP Gençlik kollarına Güney Yılmaz’ı yeniden seçildi

 Güney Yılmaz, “Gençlik örgüt olarak bir gençlik merkezi hedefimiz var dedi. Gölcük gençlerini her türkü kötü alışkanlıktan uzak tutmak istiyoruz. Sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vereceğiz. 2019’da daha genç bir belediye için çalışacağız. Üye sayımızı ve bilinçli gençlerimizi arttırmak istiyoruz. Partimizi ilçemizde daha iler taşıyacağız”  ifadelerinde bulundu.

Güney Yılmaz yönetimi  
Büşra Akbaş, Mete Han Aydın, İbrahim Mert Balcı, Gürcan Bekar, Ayşin Deniz, Ali Cem Güneş, Barış İşeri, Berat Şahin Kablan, Emre Kılıç, Sibel Korkmaz, Bihter Kinvan, Ceren Özdemir, Tuncay Şahin, Emir Uzuner.

İl delegeleri
Bira Akbaş, Gökmen Aydoğdu, Metehan Aydın, Mert Barış, Uluç Büyükbudak, Erol Büyükoğlu, Ayşin Deniz, Elif Dönerkaya, Fikri Berfu Gürel, Barış İşeri, Görkem Karaköse, Berat Şahin Kablan, Emre Kılıç, Canberk Koç, Oflaz Oğulcan Korkmaz, Sibel Korkmaz, Kübra Öz, Ceren Özdemir, Seçkin Saraç, Selin Saraç, Yağız Saral, Semih Sirmen, Tuncay Şahin, Beyza Türengül, Emir Uzuner, Murat Uzuner, Caner Yüksekol, Nihan Yıldıran, Okan Yıldırım, Güney Yılmaz, Gürkan Zaim.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat