Özdilek

Siyaset

CHP Gebze'de önseçim 1 Aralık'ta

CHP Genel Merkezi, Gebze'de aday belirleme yönetimini netleştirdi.

14 Kasım 2013 Saat: 14:18
CHP Gebze'de önseçim 1 Aralık'ta
CHP Gebze'de önseçim 1 Aralık'ta

 CHP, 27 Ekim'de 7 ilçede üyelerle ön seçim yaparak adaylarını netleştirmiş ancak daha önce ön seçim yapılacağı açıklanan ve 3 belediye başkan aday adayının bulunduğu Gebze ilçe örgütü için net bir karar vermemişti. Gebze adayını belirlemek için nasıl bir yöntem izleyeceği konusunda bir süredir düşünen CHP'li yöneticiler, örgütün ‘ön seçim' baskısına dayanamadı ve 1 Aralık Pazar günü Gebze'de ön seçim yapma kararı aldı. İlçe başkanı Sedat Tatar verilen karardan oldukça memnun kaldıklarını söyledi.
 

YAKLAŞIK 4 BİN ÜYE
Bildiğiniz gibi Gebze Belediye Başkan aday adaylığı için avukat Yüksel Genç, Nilgün Aydın ve halen Balıkesir Gökçeyazı Belediye Başkanı olarak görev yapan Yakup Yılmaz başvuru yapmıştı. İlçe başkanı Tatar, yaklaşık 4 bin üyeleri olduğunu ve bir kaç gün içinde genel merkezden üye listesinin geleceğini söyleyerek, “Sandıktan çıkan isim adayımız olacak. Aday adaylarımız çok kıymetli ve nitelikli insanlar. Üç isime de eşit mesafedeyiz. Üyelerimizin kararına tabi olacağız. Zaten ön seçim yapılmasını istiyorduk. Doğru bir karar verildi” dedi. Tatar, ön seçimin yapılacağı salon için kaymakamlıktan yer talep edeceklerini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat