Özdilek

Güncel

CHP DERSHANELERE ÇIKARMA YAPTI

CHP Gebze Belediye Başkan adayı Yakup Yılmaz, İlçe başkanı Sedat Tatar, Meclis üyeleri Mimar Salih Işık, Murat Erdoğan, Gazi Aydoğdu, Meclis üyesi Cemal Dursun, eski Eğitim-Sen başkanı ve Eğitim komisyonu üyesi İsmet Güven, Emekli-

23 Şubat 2014 Saat: 18:07
CHP DERSHANELERE ÇIKARMA YAPTI
CHP DERSHANELERE ÇIKARMA YAPTI

CHP heyeti sırasıyla Uğur, Fen bilimleri, Kavram, Çözüm dershanelerini ziyaret ederek, dershane yönetici ve öğretmenleri ile görüştüler.

Öncelikle dershanelerin kapatılması konusunu gündeme getiren dershane yönetici ve öğretmenleri, bu yasa uygulanırsa bir çok öğretmenin ve dershaneden evine ekmek götüren insanın işsiz kalacağını, öğretmenlerin yanısıra eğitim sistemi nedeniyle aileler ve öğrencilerin mağdur olacağını, dershanelerin okullara dönüşmesi için gerekli fiziksel koşullara sahip olmadığını, bu yüzden yanlış olacağını anlattılar.

 

Ayrıca, dershane yöneticileri, kamuda çalışan öğretmenlere ulaşımda indirim hakkı verildiğini ancak dershane öğretmenlerinin dışlandığını, İstanbul’dan gidip gelenlere hak tanınmadığını ifade ettiler.

LOKAL MÜJDESİ

CHP Gebze belediye başkan Adayı Yakup Yılmaz da, göreve geldiklerinde bu tür ayrımcılığa ve ötekileştirmelere son vereceklerini, ayrıca merkez veya yakın bir yerde bir öğretmen lokali yapacaklarını söyledi.

Yılmaz ayrıca, kentte yeterince kültür, sanat ve sosyal aktivite olmadığı için bir çok öğretmenin kent dışında oturmayı tercih ettiğini ifade ederek, projelerimiz arasında Kültür sanat projeleri özel bir yer tutuyor dedi.

OLDU BİTTİ İLE OLMAZ

CHP ilçe başkanı Sedat Tatar da partinsin dershanelere ilişkin düşüncelerini aktarırken, “dershanelerin, öğretmen, öğrenci ve velilerin görüşü alınmadan, ülke için  ne getirip ne götüreceği tartışılmadan hükümetin oldu bittilerle hareket ettiğini söyledi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat