Özdilek

Siyaset

CHP DERİNCE’Yİ KARIŞ KARIŞ DOLAŞTI

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


 
CHP Kocaeli İl Örgütü Derince’de yaptığı referandum çalışmalarının ikinci gününde sabahın erken saatlerinden akşamın ilerleyen saatlerine kadar vatandaşları bilgilendirmeye devam etti.

 

 

 Derince’de gerçekleşen referandum çalışmasına CHP Kocaeli İl Başkanı Ferhan Şensoy ve yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Göksu ve yönetimi ile Gençlik Kolları Yöneticisi Mert Gövez ve partili gençler katıldı. Derince İlçe Başkanı Hakan Savaş ve yönetimi ile partililerin eşlik ettiği referandum turunda gruplara ayrılan CHP’liler dört bir koldan Derince halkıyla buluştu.
 
Halkın sıcak ilgisiyle karşılaşan CHP’lilerin ilk durağı Çınarlı Mahallesi Muhtarlığı oldu. Mahalle muhtarı İbrahim Sümer’i ziyaret eden CHP’liler seçmen listeleriyle ilgili bilgi aldılar. Sonra Çınarlı Güzelleştirme Derneği, Çınarlıspor Kulübü, Taşköprülüler Derneği ziyaret edilerek esnaflar dolaşıldı. Halktan olumlu tepki alan CHP’liler, değiştirilmek istenen Anayasa’nın halka hiçbir şey kazandırmayacağını anlattılar. Denizciler Caddesi esnaflarıyla da birebir görüşen CHP’liler, halkın sorunlarını dinlediler.
 
İl Başkanı Ferhan Şensoy, yaptıkları ziyaretlerde değiştirilmek istenen Anayasa paketinin işsizliği bitirmeyeceğini, milletvekili dokunulmazlıkların kaldırılmayacağını, Adalet Bakanı’nı memur olmaktan kurtarmayacağını, terörü bitirmek için çözüm sunmayacağını, çiftçiyi icralık olmaktan, esnafı kepenk kapatmaktan kurtarmayacağını, gübre fiyatlarını ucuzlatmayacağını, ÖTV’nin kalkmasını sağlamayacağını, süt ve hayvan üreticisinin ile işçi, memur ve emeklinin sorunlarını çözmeyeceğini, gençlerin geleceğini güvence altına almayacağını ve memura grev hakkı vermeyeceğini dile getirdi. CHP’li yöneticiler yaptıkları ziyaretlerde neden ‘Hayır’ demeleri konusunda bilgilendirme

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat