Özdilek

Siyaset

CHP Derince, sandığa koştu

CHP’nin Derince’deki belediye meclis üyeliği eğilim yoklamasına da ilgi büyük oldu.

8 Şubat 2014 Saat: 17:54
CHP Derince, sandığa koştu
CHP Derince, sandığa koştu

Partililer, erken saatlerde Derince Merkez Seçim Bürosu’nun önünde kalabalık oluşturdu. CHP Derince İlçe Başkanı Sefer Yeni, yüksek katılım nedeniyle partililere teşekkür etti, “Bu tam bir demokrasi şöleni” dedi.

CHP’nin Derince’deki eğilim yoklamasında 2490 partilinin büyük bölümü sandık başına gitti. Kurulan 9 sandıkta partililer, Derince Belediye Meclisi listesini belirlemek için 23 aday adayı içinde en az 9, en fazla 19 ismi işaretlediler.

GENÇLER ÖN PLANDA

23 aday adayının bulunduğu Derince Belediye Meclis üyesi adaylığı için, Derince’de de oluşturulan çeşitli anahtarlar ön plana çıktı. Aday adayları parti üyelerine kendilerini tanıtan kartvizitler dağıttılar, desteklerini talep ettiler.

Halen Derince meclis üyesi olarak görev yapan Serpil Ceylan, Mustafa Çelikkol, Baki Dünya ve Nezih Toplu da aday adayları arasında yer aldı. Nihat Değer, Serpil Ceylan ve İbrahim Türkçakal ise Derince meclis üyesi adaylığı için öne çıkan isimler olarak görülüyor. Üç tane genç meclis üyesi aday adayının bulunduğu Derince’de bu grupta Hale Seçilmiş, Halit Kabakçı ve Aziz Yahşi öne çıkanlar arasında konuşuluyor.

DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞIYORUZ

Derince Merkez Seçim Bürosu’nda gerçekleşen meclis üyesi adaylığı seçimlerinde ev sahipliğini yapan CHP Derince İlçe Başkanı Sefer Yeni, partililerin ilgisinin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Sefer Yeni, “ Burada gerçek bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Gerek üyelerimiz, gerekse aday adaylarımız büyük olgunluk gösteriyorlar. Beklediğimin üzerinde müthiş bir katılım var. Tüm Türkiye’ye örnek olmasını istediğimiz bir seçim atmosferi ile karşı karşıyayız. Bu güzel atmosferi oluşturdukları için herkese teşekkür ediyorum “ dedi. Başkan Yeni, oyunu 9 numaralı sandıkta kullandı. 

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
kemal 08.02.2014 12:27
Çokta zikimizeee
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat