Özdilek

Siyaset

CHP Derince’den dayanışma yemeği

CHP Derince İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Birlik ve Dayanışma Yemeği önceki akşam Tanyıldız Düğün Salonu’nda yapıldı.

18 Ocak 2015 Saat: 17:27
CHP Derince’den dayanışma yemeği
CHP Derince’den dayanışma yemeği

İlçe Başkanı Nihat Değer’in ev sahipliği yaptığı yemeğe CHP Milletvekilleri Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan,  Haydar Akar, İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, CHP İl Başkanı Cihat Altınyuva, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, eski milletvekili Hikmet Erenkaya, eski il başkanı Yalçın Kuşkan ve çok sayıda partili katıldı.

 

"HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIZ"

Programda konuşan CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, "Burada sadece CHP'nin içindeki birlik ve dayanışma değildir. Biz bunu zaten ilk defa geçen dönemdeki yerel seçimlerde sağlamıştık. Burada parti üyesi olmayan dostlarımız, emekten, barıştan ve demokrasiden yana olan herkes burada. Genel seçimlerde başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

"BEN" DEĞİL "BİZ" OLMA ZAMANI

Değer’in ardından konuşma yapan CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, "Çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Cumhuriyet değerleri ve Atatürk'ün ilkeleri ile vedalaşmak isteyen bir iktidara karşı buluşması seçimidir. Buluşma noktası da Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Artık seferberliğe yol alma, birbirimizi çekiştirmeden 'ben' değil 'biz' olma zamanıdır. Seferberliğe eş ve çocuklarımızı da kattığımız zaman bilin ki CHP, iktidar partisidir. CHP'liler asla yalnız yürümeyecektir, bu iktidar yoluna eşlerimizle, ailelerimizle birlikte yürüyeceğiz. Motivasyonumuzu bozarak değil, kazanacağımıza ve AKP iktidarına son vereceğimize inanarak yürüyeceğiz" sözleri ile CHP’lilere seslendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat