Özdilek

Siyaset

CHP’DEN MUHTEŞEM GECE

CHP Darıca ilçe başkanlığı, Basın İlan Kurumun tesislerinde dayanışma yemeği ve eğlencesi düzenledi. Yüzlerce partilinin katıldığı gecede hem organizasyon hem katılım hem de coşku parti yöneticilerini sevindirdi. Geceye Milletvekille

25 Aralık 2012 Saat: 00:33
CHP’DEN MUHTEŞEM GECE
CHP’DEN MUHTEŞEM GECE

Dayanışma gecesine Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş, Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, Mehmet Hilal Kaplan, İl başkanı yalçın Kuşkan, CHP İzmit İlçe Başkanı Selman yıldırım, Gebze İlçe başkanı Sedat Tatar, il genel Meclis üyesi Talat Osmanoğulları, Meclis üyeleri, parti yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

ÇOK ÇALIŞMA İSTEDİ

Gecenin açılış konuşmasını İlçe başkanı Selman Kösali yaptı. Kösali, ülkenin zulüm altında olduğunu, insanlara nefes aldırmadıklarını, işsizliğin çığ gibi büyüdüğünü, yoksulluğun arttığını, bu koşullarda CHP’nin iktidar olmasının tüm koşullarının olduğunu, bunun yolunun ise, çok çalışmaktan geçtiğine vurgu yaptı.

Kösali, “genelde ve yerelde iktidarı mutlaka almalıyız. Demek ki şimdiye kadarki çalışmalarımız yetersiz kaldı. O zaman, yeni yıl ile birlikte herkes daha fazla sorumluluk üstlenmelidir. Ağlayarak sızlayarak bir yere varamayız. Çok çalışacak, halka daha fazla ulaşacak, anlatacak ve sonuca gideceğiz” dedi.

TÜM BELEDİYELERE TALİBİZ

Kösali’nin ardından il başkanı Kuşkan ve Prof. Dr. Hurşit Güneş birer konuşma yaparak, bir taraftan hükümete yüklenirken, diğer taraftan da Kocaeli’deki 13 belediyenin hepsine talip olduklarını, tüm partililerin buna göre çalışmalarını hızlandırmalarını istediler.

Konuşmaların ardından parti çalışmalarını anlatan sinevizyon gösterisi yapıldı. ilk olarak sahneyi sanatçılar Bulut Arhan ile söylediği türkü nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından dava edilen ve on ay hapis cezası alan Kubilay Duman sahne aldı.

MİLLETVEKİLLERİ HALAY ÇEKTİ

Son olarak sahne alan şan hocası ve orkestra şefi Burhan Yıldırım ise saatlerce, ülkenin her yöresinden saatlerce söylediği türkü ve şarkılarla katılımcıları coşturdu. Gecede sadece partililer değil, milletvekillerinin hepsi uzun süre halaylara eşlik ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat