Özdilek

Güncel

CHP’den Bakana Tepki ve Basın Açıklaması

Karayolları tarafından yaptırılan Kandıra Sapağı Köprülü Kavşağı’nın açılış töreninde yaptığı konuşmada partimize yönelik çirkin iftiralarda bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı kınıyoruz.

20 Mart 2014 Saat: 16:29
CHP’den Bakana Tepki ve Basın Açıklaması
CHP’den Bakana Tepki ve Basın Açıklaması

Ayyuka çıkan yolsuzluk ve rüşvet görüşmelerini hislerini dinleyerek yalanlamaya çalışan bakana öncelikle şunu anımsatmak isteriz: Cumhuriyet Halk Partisi Kurtuluş Savaşı’nın ateşlerinden doğan, Kuvay-ı Milli ruhuyla Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran ve Devrimleri gerçekleştiren; Büyük Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir” diyerek öğünç ve gurur duyduğu 90 yıllık bir çınardır. Bakan seviyesindeki bir politikacının kentimizde onbinlerce üyesi, sempatizanı ve seveni olan bir partiye “pislik” ifadesini kullanması hiç şık olmamıştır ve partililerimiz arasında derin infiale yol açmıştır.

 

Yerel yönetim seçimlerine sayılı günler kala böylesine demeçler vererek ortamı germeye kalkışanlara halkımız gerekli cevabı sandıkta verecektir. Biz CHP olarak kentimizde seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesini arzuluyor ve bu amaçla sorumluluk içinde hareket ediyoruz. İktidar partisi yetkililerinin ve bakan düzeyine gelmiş kişilerin seçim ortamında sarf edecekleri sözlere çok daha dikkat etmeleri gerekirken, ortamı gerecek söylemlerde bulunmalarından doğabilecek her olumsuzluğun da sorumlusu olacaklarını unutmamaları gerekir.

 

Bakan Işık aynı konuşmasında yıllardır dillerine pelesenk ettikleri Yuvacık Barajı ile ilgili olarak da “Cumhuriyet Tarihi’nin e büyük yolsuzluğu” suçlamasını tekrarlamıştır. Mahkeme kararlarıyla aklanmış bir konuyu her fırsatta gündeme getirerek iftira atanlar önce aynaya ve yakın çevrelerine baksınlar da sadece Cumhuriyet Tarihi’nin değil Dünya Tarihi’ne geçecek yolsuzlukları gerçekleştirenleri ve bunları örtmeye çalışanları görsünler!.. Tabii ki hisseleriyle hareket etmeden…

 

 

                                                                                                                                                                 Yalçın KUŞKAN

                                                                                                                                                                                                        İl Başkanı

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat