Özdilek

Siyaset

CHP’de kurultay delegeleri ve mahalle temsilcileri buluştu

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, mahalle temsilcileri ve kurultay delegeleri ile bir araya gelerek 3-4 Şubat’ta yapılacak olan kurultay için fikir alışverişinde bulundu.

31 Ocak 2018 Saat: 05:18
CHP’DE kurultay delegeleri ve mahalle temsilcileri buluştu
CHP’de kurultay delegeleri ve mahalle temsilcileri buluştu

CHP İzmit İlçe Başkanlığı, 3-4 Şubat’ta gerçekleşecek olan Genel Başkanlık 36. Olağan Kurultayı öncesinde mahalle temsilcileri olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda kurultay delegeleriyle kurultay hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Kurultay delegelerinden; İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, İzmit ilçe eski Başkanı Alpaslan Seymen, İzmit Belediye Meclisi Üyesi Birol Sağlam ve Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen, mahalle temsilcilerinin kurultayla ilgili fikir ve önerilerini dinledi. “En iyi şekilde hazırlanacağız” Mahalle temsilcileri; Yıldırım Akyollu, Ali Kuzu, Necati Dalgıç, İsmail Bal, İskender Çaklılı, Erdoğan Öz, Erdinç Doğan, Nagip Çiçek, Remzi Özkan, Yetgin Kunter, İhsan Kızıltan, Gülşen Kavas, Birgül Gök, Zihni Tosun, H. İlker Ulusoy, Cüneyd Atilla, Taylan Bingöl, Selenay Aydın, Kadem Seymen, Erturul Baloğlu, Hürmet Ulaş, Sadık Yıldız, görüşlerini kurultay delegeleriyle paylaşırken, İzmit İlçe Başkanı Küçükkaya, “Önümüzde çok önemli seçimler var. Bunun öncesinde CHP kurultaydan çok daha güçlü bir şekilde çıkıp, sizlerin de destek ve emekleriyle seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat