Özdilek

Siyaset

CHP’DE KRİTİK GÜN 5 EYLÜL

CHP’de aday adaylık başvurusu 2 Eylül’de sona eriyor. İl başkanı Yalçın Kuşkan ve milletvekilleri, 5 Eylül Perşembe günü Ankara’ya giderek aday belirleme yöntemini netleştirecek

28 Ağustos 2013 Saat: 16:01
CHP’DE KRİTİK GÜN 5 EYLÜL
CHP’DE KRİTİK GÜN 5 EYLÜL
CHP İl Örgütü`nün haftalık yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde il başkanı Yalçın Kuşkan açıklamalarda bulundu. Başkan Kuşkan, 5 Eylül Perşembe günü milletvekilleri Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar ile birlikte Ankara`ya giderek hangi yöntemlerle belediye başkan adaylarını belirleyeceklerini netleştireceklerini söyledi. Kuşkan, 2 Eylül Pazartesi akşamı ilçe başkanları, milletvekilleri ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte KYÖD`de son bir değerlendirme toplantısı yapacaklarını da ifade etti.
 
GÜÇLERİ YETMEDİ
2 Eylül`de uçuşlara yeniden açılacak olan Cengiz Topel Havaalanı konusunda konuşan Kuşkan, “Kocaeli`nin 11 milletvekilinden 7 tanesi AKP`de, Büyükşehir Belediyesi dahil 13 belediye AKP`de ama bir Cengiz Topel`i işletmeye güçleri yetmedi. 2 Eylül`de aktarmalı olsa da Cengiz Topel`in uçuşlara açılması güzel bir şey. İnşallah ilerleyen zamanlarda aktarma ortadan kalkar ve tüm illere  hatta yurtdışına uçuş yapılabilir” şeklinde konuştu.
 
BİZE KIZIYORLAR
Kentin sorunlarını dile getirdikleri için eleştirildiklerini ifade eden Kuşkan, “AKP 10 yıldır yerel yönetimlerde görev yapıyor. Biz ‘AKP hiçbir şey yapmadı` dediğimizde kızıyorlar. Borcunu sık sık gündeme getirdikleri Yuvacık Barajı`nı yapanlara teşekkür etmeleri gerekirken onu yapanları eleştiriyorlar. 10 yılın sonunda bir göletle uğraşıyorlar. Büyükşehir Belediyesi`nde bir intikal sorunu var. 9 yıl sonra Kocaeli`nin susuzluk sorunu yaşayabileceğini ancak idrak etti. Ancak yine de eleştirdikleri Yuvacık Barajı`nı yapamadılar” dedi.
 
ADAYLIK KONUŞMADIK
Adı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen Ardahan milletvekili Ensar Öğüt ile ilgili sorulan bir soruyu yanıtlayan Kuşkan, “Ensar Öğüt üç dönemdir milletvekilliği yapan partimizin önemli ve deneyimli bir ismi. Adaylığı konusunda bir bilgi sahibi değilim. Kendisi benimle bu konuda bir şey konuşmadı. Belediye başkanlığı talebinde bulunmadı. İlimize geldiklerinde genel parti değerlendirmelerinde bulunduk. Adaylıkla ilgili bir görüşmemiz olmadı” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat