Özdilek

Siyaset

CHP’de Kılıçdaroğlu tekrar gelecek

30 Mart seçimleri için geri sayım sürerken, CHP partinin önde gelen isimlerinden Murat Karayalçın ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlamaya hazırlanıyor.

25 Şubat 2014 Saat: 12:55
CHP’de Kılıçdaroğlu tekrar gelecek
CHP’de Kılıçdaroğlu tekrar gelecek

Bir dönem SHP Genel Başkanlığını yapan, sosyal demokratların tanınmış ismi Murat Karayalçın, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahsin Tarhan’ın 2 Mart Pazar günü yapılacak tanıtım etkinliğine katılacak. Tarhan’ın tanıtım şöleni pazar günü 13.00-17.00 saatleri arasında İzmit Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise aday tanıtımı için geçtiğimiz günlerde geldiği ilimize, 14 Mart’ta tekrar gelecek. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 14 Mart Cuma günü Kocaeli Seçim Mitingine katılacak. İzmit Perşembe Pazarı alanında yapılacak mitingin saati henüz netleşmedi. CHP yöneticileri, mitingle ilgili ayrıntıların daha sonra netleşeceğini aktardı. Kocaeli eski milletvekili, Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Onur Kumbaracıbaşı da, önümüzdeki günlerde İzmit’e gelerek, CHP adaylarının seçim çalışmalarına destek verecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat