Özdilek

Siyaset

CHP’de ilk görevlendirmeler yapıldı

CHP İl Örgütü, başkan Cengiz Sarıbay’ın önderliğinde ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda yönetim içindeki ilk görevlendirmeler belli oldu.

6 Ocak 2016 Saat: 11:25
CHP’de ilk görevlendirmeler yapıldı
CHP’de ilk görevlendirmeler yapıldı

CHP İl Örgütü, başkan Cengiz Sarıbay’ın önderliğinde ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda yönetim içindeki ilk görevlendirmeler belli oldu

CHP İl Örgütü’nün ilk yönetim kurulu toplantısı önceki akşam parti binasında İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın önderliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda CHP’deki ilk görevlendirmelerde belli oldu. Toplantıda İl Sekreteri Hüseyin Acurman, Sayman Naim Keskin, Eğitim Sekreteri Prof. Dr. Ali Akdemir ve Bilişim Sorumlusu Emre Andız olarak belirlendi. İş kazaları ve meslek hastalıklarıyla ilgili kurulan yeni komisyonun sorumlusu ise Bahar Gültekin Candemir oldu. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı öncesinde kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, ilk toplantılarını yaptıklarını hatırlatarak kentimiz için var güçleriyle çalışacaklarına dikkat çekti.


GÖKHAN ORHAN ZİYARET ETTİ
İl yönetim kurulu toplantısının bir de sürpriz konuğu vardı. İl Gençlik Kolları eski Başkanı Gökhan Orhan, il yönetim kurulu toplantısını ziyaret ederek İl Başkanı Cengiz Sarıbay ile helalleşti. Bundan sonra parti içinde çalışmayı devam edeceğini ifade eden Gökhan Orhan, “Bu saatten sonra ben kapıdan kovulsam bacadan girerim. Hepimizin ortak gayesi CHP’dir. CHP için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat