Özdilek

Siyaset

CHP’de ilk başvuran Fahrettin Büyükoğlu

CHP’de Belediye Başkanlık aday adaylığını 7 ay önce ilk açıklayan isim Fahrettin Büyükoğlu olmuştu, Büyükoğlu önceki gün bu açıklamasını resmiyete dönüştürdü.

9 Temmuz 2013 Saat: 23:05
CHP’de ilk başvuran Fahrettin Büyükoğlu
CHP’de ilk başvuran Fahrettin Büyükoğlu

Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi ve Gölcük İlçe eski Başkanı Fahrettin Büyükoğlu, Gölcük Belediye Başkan aday adayı olduğunu önceki gün CHP Gölcük İlçe binasında düzenlenen törenle açıkladı, evraklarını CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri’ye teslim etti. 

Gölcük’te 7 ay önce aday adayı olduğunu açıklayan ve çalışmalara başlayan Fahrettin Büyükoğlu, “Çok geniş bir kesimden destek aldık. Gölcük’ün her bölgesini ayrı ayrı gezmek ve her bölgeye özel projeler üretmek, çalışma grupları oluşturmak için aday adayı oldum” dedi.   Büyükoğlu hedeflerinin aday adaylığı değil Gölcük Belediye Başkanı olmak olduğunu sözlerine ekledi. Büyükoğlu’nun resmi başvurusu sırasında İlçe binasında düzenlenen törene CHP eski İl Başkanı Cevdet Barış, CHP eski Milletvekili Bekir Yurdagül, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Fahrettin Büyükoğlu’nun resmi aday adaylık başvurusuna partililer büyük ilgi gösterdi.  Geçmişteki küskünlükleri bir kenara bırakmaları gerektiğini açıklayan İsmet İşeri ile Fahrettin Büyükoğlu aday adaylığı açıklamasına gösterilen ilgiden son derece memnun kaldı.

Büyükoğlu, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri’ye çiçek verdi, konuşmasının ardından da resmi aday adaylığı dilekçesini CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri’ye teslim etti.

CHP Gölcük İlçe binasında toplanan partililer, açıklama sonrasında Anıtpark’a birlikte yürüyerek Atatürk anıtının önünde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Fahrettin Büyükoğlu, 2009 yılında yapılan seçimler öncesinde CHP’den aday olarak gösterilmek istenmiş, ancak kendisi istememişti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat