Siyaset

CHP’de Büyükşehir’e şu anda 6 aday var

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için kendisiyle 6 kişinin görüşme yaptığını söyledi. isimlerini açıklamayan Kuşkan, “Zamanla adaylarımız gün yüzüne çıkacak” dedi.

13 Şubat 2013 Saat: 13:10
CHP’de Büyükşehir’e şu anda 6 aday var
CHP’de Büyükşehir’e şu anda 6 aday var
CHP İl Yönetimi’nin Başiskele’de yapacağı il toplantısından önce il başkan Yalçın Kuşkan, basın mensuplarına parti çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. İl Danışma Toplantısını 9 Mart’a Sabancı Kültür Merkezi’nde yapılmasına karar verildiğini ifade eden Kuşkan, Cumartesi günü il, ilçe ve ilçe eğitim sekreterleri ve 21 eğitmenle Ankara’ya gideceklerini kaydetti. AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’in “13 Belediyeyi alırız” söylemine karşı Kuşkan, “Biz zorlanmayacağız bile” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için şu anda 5-6 kişinin kendisi ile görüştüğünü söyleyen Kuşkan, bu kişilerin isimlerinin açıklanmasını istemediğini belirtti. 
9 Mart’a yapılacak olan İlçe Danışma Kurulu toplantısının Sabancı Kültür Merkezi’nde saat 13.00’te yapılmasını planladıklarını söyleyen Kuşkan, toplantıda 3 Haziran’dan bu yana yapılan çalışmaları anlatan sinevizyon gösteriminin yapılacağını kaydetti. Herkese açık olacak toplantıda partililerin seçim sürecine katkılarını, eleştirilerini ve önerilerini rahatlıkla söyleyeceği bir ortam oluşturacaklarını söyleyen Kuşkan, Genel Merkez katılımı için önümüzdeki hafta temaslara başlayacağını söyledi. Cumartesi günü Ankara’ya gideceklerini söyleyen Kuşkan, ATO’nun salonunda yapılacak olan törenle eğitmenlere genel başkanın sertifika vereceğini kaydetti. 

Partinin eski belediye başkanlarının sık sık İl Başkanlığına gelmesinin sorulması üzerine Kuşkan, “Bizim arkadaşlarımız zaten her zaman partiye geliyorlar. Aday olmak isteyenler, seçim sürecinde katkı vermek isteyenler gelip görüşlerini belirtiyor. Bu partinin kapıları herkese açık” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 5-6 ismin kendisi ile görüştüğünü ifade eden Kuşkan, aday adaylarının isimlerini vermedi. Kendisi ile görüşenlerin isimlerinin açıklanmasını istemediğini söyleyen Kuşkan, “Günü geldiğinde her şey belli olur. Bizim Mart ayında seçim şeklimiz belli olacak ve en geç Eylül’de adaylarımızı sahaya çıkartacağız” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat