Özdilek

Siyaset

CHP’DE ADAYLIK BAŞVURUSU FİYAT TARİFESİ BELLİ OLDU

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, büyükşehir belediye başkanlığı için başvuru yapacaklardan 9 bin lira, nüfusu 100 binin üzerinde olan ilçelerin belediye başkanlıklarına başvuruda bulunmak isteyenlerden ise 5 bin lira başvuru parası al

9 Temmuz 2013 Saat: 23:00
CHP’DE ADAYLIK BAŞVURUSU FİYAT TARİFESİ BELLİ OLDU
CHP’DE ADAYLIK BAŞVURUSU FİYAT TARİFESİ BELLİ OLDU

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan,  belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri  başvurularıyla ilgili açıklama yaptı. CHP genel merkezi tarafından gönderilen ikinci genelgeyi paylaşan Kuşkan, büyükşehir belediye başkanlığına başvuracaklarından 9 bin lira, başvuru parası alınacağını söyledi.Kuşkan, büyükşehir beleidye başkanlığına aday olacakların il başkanlıklarına ilçe belediye başkanlıkları ile meclis üyeliklerine başvuruda bulunacakların ise ilçe başkanlıklarına başvuruda bulunacağını söyledi.


BAŞVURU FİYAT TARİFESİ
Başvurularda adaylardan alınacak başvuru bedellerini açıklayan Kuşkan, “Büyükşehir belediye başkanlığına başvuruda bulunacaklardan 9 bin lira, nüfusu 100 binin üzerindeki ilçelerin belediye başkanlığına başvuruda bulunacaklardan 5 bin lira, nüfusu 50 ile 100 bin arasında olan ilçelerin belediye başkanlığı için 3 bin 500 lira, nüfusu 5 bin ile 50 bin arasında olan ilçelere aday olmak isteyenlerin ise  2bin 500 lira yatıracak. Nüfusu 100 binin üzerinde olan ilçelerin meclis üyesi adaylarından 2 bin lira, nüfusu 50-100 bin arasındaki ilçelerin meclis üyesi adaylarından bin lira, 15-50 bin nüfus arasındaki ilçelerin adaylarından ise 500 lira başvuru parası alınacak” dedi.


EĞİTİM BELGESİ İSTENECEK
Başvuruların 31 Temmuz akşamına kadar yapılabileceğini kaydeden Kuşkan, “başvuru yapacak olan adaylardan belediye başkanlığı adaylarından 250, meclis üyeliği adaylarından ise 100 lira dosya parası alınacak.  Adaylar başvuru öncesinde CHP genel merkezinin hesaplarına başvuru parasını yatıracak. Daha sonra ise başvuru için gerekli belgeleri tamamlayıp il ve ilçe başkanlıklarına başvuruda bulunacak. Başvuru esnasında adaylardan partinin düzenlediği yerel eğitici eğitimlerine katıldığına ilişkin belge de istenecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat