Özdilek

Siyaset

CHP’de 3 ilçe de isimler belli

CHP’de Kandıra, Körfez ve Kartepe’de isimler belli

7 Mayıs 2014 Saat: 17:41
CHP’de 3 ilçe de isimler belli
CHP’de 3 ilçe de isimler belli

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, haftalık basın toplantısı düzenleyerek, gündemi değerlendirdi. İstifa eden ilçe yönetimlerinin yerine, yenilerini hızla oluşturacaklarını vurgulayan Kuşkan, “Kandıra, Körfez ve Kartepe’de isimler büyük oranda belli. Ancak biz resmi bir kurumuz ve isimler resmiyet kazanmadan açıklanmayacak” dedi.

 

“TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE”

 

Konuşmasına Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını anarak başlayan Kuşkan, “42 yıl önce aramızdan ayrılan Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının anılarını unutmadığımızı ve yaşatacağımızı belirtiyorum. Deniz ve arkadaşlarının uğruna canlarını feda ettiği tam bağımsız Türkiye’ye, günümüzde çok daha fazla ihtiyaç var” dedi. Haftanın bir diğer önemli konusu Anneler Günü’ne de değinen Kuşkan, “Tüm annelerimizi saygı ve sevgiyle anarak, Anneler Günü’nü kutluyoruz” diye konuştu.

 

“İSİMLER BELLİ”

 

Geçici yönetimlerin bulunduğu ilçeler konusunda bilgilendirmelerde bulunan Yalçın Kuşkan, “Kandıra, Körfez ve Kartepe’de bu ay sonuna kadar kongrelerimizi gerçekleştirip, yeni yönetimleri belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı. Tüzüğe göre, kongrelerden 15 gün önce listelerin askıya çıkarılacağını dile getiren Yalçın Kuşkan, “Kongrelerle ilgili muhtemelen önümüzdeki hafta tam tarih veririz” dedi. Kandıra, Körfez ve Kartepe’de isimleri büyük oranda belirlediklerini ifade eden Kuşkan, “İsimler resmiyet kazanmayıncaya kadar açıklama yapmayacağız” şeklinde konuştu.

 

“GEÇİCİ YÖNETİMLER”

 

En son Derince yönetiminin de istifa ettiğini duyuran Kuşkan, “Derince için geçici komisyonu yapacağımız toplantıyla belirleyeceğiz” dedi. İl Başkanlığı tarafından belirlenen komisyonlar konusunda, bazı partililerin kafasında soru işaretleri oluştuğunu belirten Kuşkan, “Geçici yönetimlerle ilçeleri ele mi geçiriyorlar diyorlardı. Ancak atadığımız komisyonlarla gördüler ki böyle bir şey yok, kafalardaki soru işaretleri de bitti” dedi. Atanan komisyonların görevlerini belirli olduğunu hatırlatan Kuşkan, “En kısa zamanda gerçek yönetimleri belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

MECLİS ÜYELERİ

 

25 İl Kurulu üyesiyle birlikte, CHP’li 85 meclis üyesi ve 12 ilçe başkanı ile bir araya geleceklerini dile getiren Yalçın Kuşkan, “9 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da KYÖD’de tüm meclis üyelerimizle birlikte bir akşam yemeği yiyeceğiz. Yapacağımız çalışmalar ve koordinasyon konusunda konuşacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat