Özdilek

Siyaset

CHP’de 2015 yol haritası çizildi

CHP’de il ve ilçe başkanları, Kocaeli milletvekilleri Hurşit Güneş, Haydar Akar ve M.Hilal Kaplan’ın da katıldığı toplantıda bir araya geldi. Başkanlar; 2015 seçimleriyle ilgili strateji, yol haritasını belirlemek için konuştu, değe

26 Ekim 2014 Saat: 14:34
CHP’de 2015 yol haritası çizildi
CHP’de 2015 yol haritası çizildi

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri’nin evsahipliğinde Hisareyn Gölbaşı Restaurant’taki buluşmaya İl Başkanı Yalçın Kuşkan, ilçe başkanları Mehmet Ümit Küçükkaya(İzmit), Nihat Değer(Derince), Tuğman Kayalı(Körfez), Sedat Tatar(Gebze), Şinasi Yazar, Recep Şenol(Kandıra), Cumhur Karakadılar(Kartepe), İrfan Keskin(Başiskele), Selman Kösali(Darıca), Selahattin Kaya(Çayırova) ve İsmail Kaya(Dilovası) katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı devlet töreninin 28 Ekim Salı günü saat 13.00’de gerçekleşeceğini söyleyen CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP İl Örgütü olarak kendilerinin 28 Ekim Salı günü saat 14.00’de tören düzenleyeceklerini belirtti. Kuşkan, 29 Ekim de ADD’nin düzenleyeceği etkinliğe de katılacaklarını ifade etti. Konuşmasında 2015 genel seçimlere de değinen Kuşkan, seçimlerin büyük ihtimalle normal tarihi olan 7 Haziran’dan önce yani Nisan ayının 26 sı gibi yapılacağını, bu nedenle de 6-6.5 ay gibi bir sürenin kaldığını söyledi.

Seçimlere kısa bir süre kaldığını dile getiren Yalçın Kuşkan, “ CHP İl Örgütü olarak yavaş yavaş yol haritamızı çizmemiz gerekiyor” dedi. Yerel seçimlerde herkesin gayretli bir şekilde çalıştığını ifade eden Kuşkan, “Birden fazla aday olan ilçelerde ön seçim yaptık. Ön seçim bir anlayışı yerleştirmek noktasında önemliydi. Gelinen nokta olası milletvekili seçiminin de ön seçimle yapılması noktasındadır. İlçe Örgütlerimiz en kısa zamanda kendi aralarında bu konuyu görüşüp, bizlere kararlarını bildirmelerinin ardından gelen kararı oluşturup genel merkeze bildireceğiz. Büyük ihtimalle de hayata geçecek ve yerel seçimlerde yaşadığımız noktaya gelecektir” diye konuştu. Kuşkan, kentin batısındaki ilçelerde yukarı bir çıkış alınamadığını belirtti, “İlçe başkanı arkadaşlarımız yanlış anlamasın.  Batıdaki ilçe başkanı arkadaşlarımın ne kadar çalıştığını biliyorum. Ancak en büyük sıkıntımız, batı ilçelerimizde. Kentin batısını yukarı alamadık. O bölgede sosyolojik olarak sıkıntı var, bölgenin sıkıntısı var” dedi. Toplantı daha sonra basına kapalı biçimde devam etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat