Özdilek

Siyaset

CHP Darıca İlçe Başkanından Lağım İsyanı

Darıca CHP ilçe Başkanı Selman Kösali, Sırasöğütler Mahallesi ile Nene Hatun Mahallesi sınırlarını belirleyen Atatürk Caddesi güzergâhındaki dereden akan lağım suları ile ilgili olarak sert konuştu

20 Kasım 2012 Saat: 15:59
CHP Darıca İlçe Başkanından Lağım İsyanı
CHP Darıca İlçe Başkanından Lağım İsyanı

Yaklaşık gün önce başlayan, bölgeye ağır koku salan ve bir çok salgın hastalıklara gebe olan dere ile ilgili bölgede araştırma yapan Darıca CHP İlçe Başkanı Selman Kösali,”Bu kokunun içinde insanları oturtmak, çocukların oyun oynamasına ortam sağlayan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ya da Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karasosmanoğlu gelsin kendi çocukları ile burada otursun. Bakalım 10 dakika bu kokuya dayanabilecek mi? İnsanlara bunu reva gören belediye başkanları için buranın ıslahı çok mu zor?” dedi.

GAZİDE ŞİKÂYET ETTİ

Van’da çıkan çatışmada vücudunun çeşitli yerlerinden yararlanarak gazi olan ve bir çok milletvekili, belediye başkanı ve siyasiler tarafından ziyaret edilen Uğur Özkan, “Yaralandığım dönemde evim siyasiler ile dolup taşıyordu. Sürekli bir şeye ihtiyacınız var mı? Diye soruyorlardı. Şimdi bu derenin lağım kokusundan oturamıyoruz, doğalgazımız bağlanmıyor diyorum. Ortalıkta kimse yok. Yaralı yaralı kalkıp Darıca Belediyesi’ne gittim. Belediye Başkanı ile görüşemedim. Biz vatan için canımızı hiçe saydığımızı gösterdik. Şimdi onlar bu dere için bir şey yapsınlar, görelim.”dedi. CHP darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, Van’da gazi olan askere konunun takipçisi olacağına dair söz verdi ve son durumu hakkında bilgi aldı.

KARDA KIŞTA BURAYA NASIL GELECEĞİZ?

Derelerden akan lağım sularını yerinde inceleyen ve vatandaşlara konuyu yetkililere ulaştıracağına dair söz veren Darıca CHP ilçe Başkanı Selman Kösali daha sonra Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinin sağlık problemlerinin çözümü için Kazım Karabekir Mahallesi’ne yapılan sağlık ocağını ziyaret etti. Ziyaret esnasında doktor ve hastalarla görüşen Kösali’ye vatandaşlar,”Biz yaşlı va hasta insanlarız. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yer mi yoktu da kalkıp mahalleden 2 kilometre uzak başka bir mahalleye sağlık ocağı yaptılar. Yakında kar, kış gelecek. O zaman buraya nasıl geleceğiz. Çoluğu çocuğu, yaşlıyı nasıl taşıyacağız. Yüzlerece mahalle sakini sağlık ocağının mahallede olması için imza topladık. Ama kimse sorunumuza çözüm bulmuyor. Kendilerine göre bir şeyler yapıyorlar. Ama derdimize deva olmuyor.”dediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat