Özdilek

Ekonomi

CHP Darıca’da Bayram Coşkusu

CHP Darıca İlçe Teşkilatı'nın bayramlaşma programı oldukça coşkulu geçti.

20 Ekim 2013 Saat: 21:39
CHP Darıca’da Bayram Coşkusu
CHP Darıca’da Bayram Coşkusu

 27 Ekim'de yapılacak ön seçimin de konuşulduğu bayramlaşma töreninde CHP'nin aday adayları Törk ve Hamşioğlu el ele tutarak birlik beraberlik mesajları verdi.

CHP Darıca İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı'nın ikinci günü parti binasında bayramlaşma programı düzenledi. Bayramlaşma törenine CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösalı, CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayları Yakup Törk ve Cengiz Hamşioğlu, CHP Çayırova Belediye Başkanı Aday Adayı Mustafa Anaç, CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları Prof. Ali Akdemir ve Keramettin Gençtürk, CHP İzmit İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Aysun Erenkaya ve çok sayıda partili katıldı.

TÖRK VE HAMŞİOĞLU EL ELE

CHP'deki bayramlaşma programına partililer yoğun ilgi gösterirken parti binası doldu taştı. CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösalı, bayramlaşma programında konuşma yapmadan önce Belediye Başkan Aday Adayları Yakup Törk ve Cengiz Hamşioğlu'nu kürsüye davet ederek partililere tanıttı. Törk ve Hamşioğlu el ele tutarak birlik beraberlik mesajları verdi. Partililer de Törk ve Hamşioğlu'nu uzun süre alkışlayarak destek verdiler.

CHP'YE YAKIŞAN ÖN SEÇİM YAPACAĞIZ

Daha sonra kısa bir konuşma yapan ve partililerin bayramını kutlayan İlçe Başkanı Selman Kösalı, "27 Ekim'de adayımızı belirleyeceğiz. İki aday adayımız var ikisi de pırıl pırıl, donanımlı arkadaşımız. CHP'ye yakışan bir eğilim yoklaması yapacağız. İkisi de bizim arkadaşımız, üyemiz. CHP'de kimliğe göre siyaset yapılmaz. Ankara'da olup, buradan siyaset yapılmaz. Size bir söz verdik, adayımızı siz belirleyeceksiniz. Ön seçime üyelerimizin hepsinin katılmasını bekliyoruz. Hangi adayla seçime gireceğimizi belirleyeceğimiz ön seçimin bize yakışan bir şekilde olmasını sağlamalıyız" diye konuştu.

KAZANAN CHP OLACAK

İlçe Başkanı Selman Kösalı, "Ön seçimden kim çıkarsa adayımız o olacak. Diğeri de onun yanında duracak. Bizim kaybedecek hiçbir adamımız yok. Kaybeden olmayacak, kazanan CHP olacak. 27 Ekim'den sonra hep birlikte seçime hazırlanacağız. Birbirimizin rakibi olmayacağız. Bizim rakibimiz iktidar. Yerel seçimde seçimi kazanmak için gece gündüz çalışacağız" dedi.

 

27 EKİM'DE DEMOKRASİ BAYRAMI YAŞANACAKDaha sonra İl Başkanı Yalçın Kuşkan, bir konuşma yaptı ve şunları söyledi: "27 Ekim'de Darıca'da bir demokrasi bayramı yaşanacak.İki aday adayımız yarışacak. Darıca'da 2 tane vizyon sahibi, meslek sahibi aday adayımız var. Ön seçimden çıkamamanın kırgınlığı, küskünlüğü olmaz. Atama olduğu zaman kırılma olabilir ama sandıktan kim çıkarsa diğer kırılmadan, kızmadan adaya destek olmalı. Ön seçimin gereği budur." Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın da 1.5 ay sonra belli olacağını ifade eden Kuşkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Büyükşehir Adayı'nı bizzat açıklayacağını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat