Özdilek

Siyaset

CHP Çayırova istifa etti

CHP İlçe Başkanı Rasim Meriç ve ilçe yönetimi görevlerinden istifa etti. Yapılan açıklamada, 2015 genel seçimlerine yeni yönetimle girilmesi adına görevin bırakıldığı belirtildi.

11 Eylül 2014 Saat: 16:28
CHP Çayırova istifa etti
CHP Çayırova istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Örgütü istifa etti. İlçe Başkanı Rasim Meriç ve ilçe yönetimi istifayla ilgili kısa bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Ülkemizin adalet, özgürlük ve eşitlik kavramları 2014 yerel seçimlerinden ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra değerini kaybetmiş, yıpratılmış, mevcut iktidarın tekeli altına girmiştir. Halkına karşı tarafsız bir yaklaşım sergilemesi gereken Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı daha yolun başında parti militanı olacağını açıklamıştır. Bu doğrultuda 2015 genel seçimlerinin önemi kat be kat artmıştır.

 

KUŞKAN’A TEŞEKKÜR
Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Yönetimi olarak 2015 genel seçimlerinde görev alacak örgüt yapısını yenilemek, güçlendirmek, ortak akıl ile dinamik yapıların önünü açmak adına İlçe Başkanımız Rasim Meriç ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte görevi bıraktığımızı değerli kamuoyuna bildiririz. Görevi devir aldığımız 8 Nisan 2012 tarihinden bu güne öncelikle görev yaptığımız İl Başkanımız Yalçın Kuşkan' a Kocaeli Milletvekillerimiz Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar' a, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, destek olan olmayan tüm Çayırova halkına sonsuz teşekkür ederiz.”

 

İNCE’Yİ DESTEKLEDİ İDDİASI
Bilindiği gibi aynı zamanda kurultay delegesi de olan İlçe Başkanı Rasim Meriç’in 5-6 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen kurultayda muhalif kanadın adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye oy verdiği iddia edilmiş, bu iddialar parti içerisinde tepkilere sebep olmuştu. Bir grup CHP’li Muharrem İnce’yi destekleyen Kocaelili kurultay delegelerini aynı zamanda Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için imza verdiklerini belirterek, “İmzalarının arkasında durmadılar” ifadeleriyle eleştirmişti. Meriç, iddiaları yalanlamış ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemişti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat