Özdilek

Güncel

CHP Çayırova ilçe örgütü geleneksel iftarını yine sokakta tekrarladı

CHP Çayırova ilçe örgütü geleneksel iftarını yine sokakta tekrarladı

19 Haziran 2017 Saat: 11:40
CHP Çayırova ilçe örgütü geleneksel iftarını yine sokakta tekrarladı
CHP Çayırova ilçe örgütü geleneksel iftarını yine sokakta tekrarladı

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve yönetiminin ev sahipliğindeki iftarda CHP Çayırova Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ile Çayırova Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyeleri de görev üstlendi ve misafirlerle tek , tek ilgilendi masalara yemek servisini kendileri yaptı.

Katılım

İftara  CHP İl yönetim kurulu üyeleri Lütfü İlhan ,Hikmet Koçoğlu,Hakkı Koçak , CHP Kocaeli eski Milletvekili Doktor Mehmet Hilal Kaplan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür ile , CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ile yönetimi, Çayırova Emek ve İnönü Mahallesi muhtarları , CHP Gebze İlçe eski başkanlarından Yakup Yılmaz ve Özkan Koçak , Çayırova Sivaslılar Derneği Başkanı Yunus Kale,Yolören Dernek Başkanı Doğan Yeşilyurt’un  da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Yemek öncesi iftar duası yapılarak hep birlikte iftar yapıldı. İftarda  Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden konuklar da CHP Çayırova’nın iftar sofrasında ağırlandı.

 

Masalarla tek , tek ilgilendi

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya iftara katılan tüm konuklarla yakından ilgilenip katılımlarından ötürü teşekkür etti. İftarın ardından da aynı şekilde uğurladı. Selahattin Kaya herhangi bir konuşma yapmazken, “Bu akşam buraya çok farklı bir amaçla toplandık ve hep birlikte iftarımızı yaptık, partili partisiz , yoldan geçerken soframıza konuk olan tüm konuklarımıza birebir  dileklerimi ilettim. Böylesi bir ortamda, CHP İlçe Başkanı sıfatımla siyasi bir konuşma yapmamın doğru olmayacağını düşündüm” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat