Özdilek

Siyaset

CHP Büyükşehir Adayı Prof. Dr. Akdemir Kadın Örgütüyle Bir araya Geldi

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Ali Akdemir, CHP Kocaeli İl Kadın Kollarının düzenlediği toplantıda ilçe kadın kolları başkanlarıyla bir araya geldi.

23 Mart 2013 Saat: 11:51
CHP Büyükşehir Adayı Prof. Dr. Akdemir Kadın Örgütüyle Bir araya Geldi
CHP Büyükşehir Adayı Prof. Dr. Akdemir Kadın Örgütüyle Bir araya Geldi
İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen ve yönetim kurulu ile MYK Üyesi Hamiyet Göksu’nun da hazır bulunduğu toplantıda konuşma yapan Akdemir, “Hem ilçeler düzeyinde hemde büyükşehir düzeyinde, Kocaeli’de CHP’nin iktidarın en güçlü alternatifi olması için çaba sarf ediyorum, projeler yürütüyorum, halkla görüşmeleri sürdürüyorum. Kadın kollarımızla yaptığımız toplantıda seçimler sırasında kadına yönelik politikalar konusunda nelerin dikkate alınması gerektiği konusunda çok önemli bilgiler edindim. Kadın örgütümüzle beraber CHP’nin iktidar alternatifi olması için yoğun çaba sarf edeceğiz. Kadınlarımız sadece yardımcı rollerde değil başrollerde de oynaması gerekiyor. Kadın hareketi konusunda çalışmaları olan birisi olarak kadınlarımızın aktif siyasetin içerisinde olmalarını desteklemekteyim” diye konuştu. 

Belediye başkan aday adaylığının fedakarlık işi olduğunu dile getiren Akdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesini de eleştirerek, “Yıllık 1 Milyar TL’nin üstünde bir bütçesi olan belediyenin yaptıklarının bu olmaması gerektiğini düşünüyorum. Sadece yolların iyileştirilmesi konusunda, ağaçlandırma konusunda çalışmaları olan bir belediye başkanlığı yürütüldüğünü düşünmekteyim. Kocaeli’yi uluslar arası düzeyde marka kenti yapacak, kentin bütününün gelişmesine katkı verecek çarpıcı, vizyoncu projelerin olmadığını görüyoruz. Halbuki Kocaeli vaktiyle CHP’li büyükşehir belediye başkanlarıyla yönetilirken vizyon projelerimiz vardı ve halen biz o projelerden söz edilmekte. Dolayısıyla onun üzerine çok çarpıcı, çok vizyoncu yani Kocaeli halkının tamamının mutlu olacağı projelerin olmadığını görüyoruz. O nedenle CHP güçlü adaydır” şeklinde ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat