Özdilek

Güncel

CHP, AKP’nin kalesine çıkarma yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), AKP’nin kalesi olarak bilinen, iktidar partisinin en yüksek oy oranlarına ulaştığı Başiskele’ye çıkarma yaptı.

7 Şubat 2014 Saat: 11:38
CHP, AKP’nin kalesine çıkarma yaptı
CHP, AKP’nin kalesine çıkarma yaptı

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, Bahçecik Dostlar Meclisi üyeleri ile bir araya geldi.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, önceki akşam Bahçecik Dostlar Meclisi üyeleri ile bir araya geldi. Bahçecik Spor Kulübü Lokali’nde gerçekleşen toplantıya Tarhan’ın yanı sıra CHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Aysun Kılınç, Başiskele İlçe Başkanı Sezai Solak, CHP Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Fahri Örengül, SKM Sorumlusu Mustafa Küpçü ve il yöneticileri katıldı. Bahçecik’i Kocaeli’nin şirin bir yeri olarak tanımlayan Tarhan, “Bu kent bir cennet sakın arazilerinizi satmayın. Bu kenti bozmadan el birliğiyle nasıl koruyabiliriz bunun yolunu arayacağız. Ana hedefimiz buraları yaşatmak “ dedi.

 

“Toplantıda ilk olarak sözü alan CHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Aysun Kılınç, Başiskele’nin her birinin ayrı bir öyküsü olan beldelerin birleşmesinden meydana geldiğini ama ilçe olarak henüz bir ilçe kimliğine sahip olmadığını belirtti. İlk olarak bir Başiskele ruhunu övünç duyacak bir hale getirmek zorundayız” diyen Kılınç, “Tam anlamıyla bir ilçe olamadığımızdan sorunlarımız çok fazla. Cansızlaşmış bir Başiskele ile karşı karşıyayız “ dedi. “Bizim sözümüz sözdür” diyen Kılınç, “Yapamayacağımız şeyleri söylemeyiz. Başiskele’nin dokusunu, yapısını bozmadan havasını kirletmeden buraları turizm cenneti haline getireceğiz” diyerek Başiskele’yi Allah’ın övüp yarattığı bir yer olarak nitelendirdi.

 

Kılınç’ın ardından söz alan ve konuşmasına Bahçecik Dostlar Meclisi üyelerini tebrikle başlayan Tarhan, “Sizleri kutluyorum. Belki de Türkiye’de ilksiniz. Hiçbir ayrım yapmadan siyasetçileri buraya çağırıp, test etmek, sizleri kimlerin yöneteceğini bilmek demokrasinin gereğidir. Zaten olması gerekende budur. Bütün siyasi partileri davet edin onları da dinleyin. Kocaeli’de 12 ilçede 1 tane bayan aday çıkardık. İsterdik ki daha çok bayan adayımız olsun. Başiskele’nin adayına sahip çıkması gerekiyor” dedi.  Başiskele’ye baktığımızda Kocaeli’nin en güzel yerlerinden biri olduğunu belirten Tarhan, “ Şuan ki konumuna baktığımızda hiçbir gelişmişlik yok. Bu kenti bozmadan el birliğiyle nasıl koruyabiliriz bunun yolunu arayacağız. Ana hedefimiz buraları yaşatmak “ diye konuştu.

 

“Belediye başkanlarının reklamlara ayırdığı,  boy boy fotoğraflarını çektirerek harcadıkları parayı ben okumak isteyen çocuklara, eğitime harcayacağım” diyen Tarhan, “ En büyük yatırım gençlerimizdir. Onların okuması, iyi eğitim alması bizim için bilboardlarda afişlerimizin asılmasından daha önemlidir “ diyerek eğitimin kendisi için ne kadar önemli olduğunu belirtti.

 

Belediye saraylarına karşı olduğunu söyleyen Tarhan, “ Oraya gelen saltanat sürmeye mi geliyor, hizmet etmeye mi? Belediye saltanat sürme yeri mi? Biz bu belediyeyi bölgeye yaymalıyız. Vatandaşın nerde olursa olsun rahatlıkla ulaşabileceği merkezler kurmalıyız. Sahillerimize gelince insanların ulaşamadığı, terk edilmiş bir yer Kocaeli. Sahili doldurup otopark yapmışlar. Hiçbir akla mantığa sığmıyor. Ulaşıma gelince ona da projelerimiz var. Benim hiçbir çıkarım yok. Maaşımı da okuyan çocuklarımıza vereceğim” dedi.

 

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan’ın konuşmasının ardından söz alan ve AKP’li olduğunu belirten Bayram Şen isimli vatandaş, “ Artık hırsızların, hakkımızı gasp edenlerin yanında olmayacağını belirtip, Tahsin Tarhan’ın samimiyetine inandığını, hür iradesiyle CHP’ye geçmek istediğini söyledi. Parti rozetini takan Tarhan, “Kocaeli’yi ileri taşıyacağım. Sizleri mahcup etmeyeceğim” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat