Özdilek

Kültür/Sanat

Cezaevine 84 İşçi Alınacak

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli 1 No’lu T Tipi, 2 No’lu T Tipi, 1 No’lu F Tipi, 2 No’lu F Tipi ve açık cezaevine 30’u infaz koruma memuru olmak üzere toplam 84 personel alınacak .
Adalet Bakanlığı, Kocaeli 1 No’lu T Tipi, 2 No’lu T Tipi, 1 No’lu F Tipi, 2 No’lu F Tipi ve açık cezaevine sözleşmeli personel alımı için sınav düzenledi. 1 No’lu T Tipi Cezaevine 25 infaz ve koruma memuru, 5 katip, 5 teknisyen (elektronik, elektrik, sıhhi tesisat), 1 şoför, 2 No’lu T Tipi Cezaevi’ne 5 infaz ve koruma memuru, 5 katip, 5 tekniker (elektrik, elektronik, inşaat, sıhhi tesisat),1 şoför, 1 No’lu F Tipi Cezaevi’ne 2 katip, 1 şoför, 2 No’lu F Tipi Cezaevi’ne 2 katip, 1 şoför, 1 kaloriferci, açık cezaevine 5 katip, 10 teknisyen alınmasını öngören sınav için başvurular 14 Aralık Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecek.
KPSS’DEN 70 PUAN
İnfaz ve koruma memurluğu için, en az lise mezunu olmak, 30 yaşını bitirmemiş olmak, 170 cm’den kısa olmamak ve son yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS) en az 70 puan almış olmak şartı aranırken, ceza infaz kurumu katipliğine yerleşebilmek içinse fakülte veya yüksek okulların ise bilgisayar bölümü, adalet yüksek okulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü, adalet önlisans programı, adalet meslek lisesi veya diğer lise ve dengi okulların ticaret veya bilgisayar bölümlerinden mezun olma şartı aranıyor.
SERTİFİKA ZORUNLU
Şoför pozisyonlarına yerleşmek için aranan şartlar ise en az lise mezunu olmak, E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 35 yaşını bitirmemiş olmak. Teknisyen adaylarında aranan şartlar; 35 yaşını doldurmamış olmak, sınavdan en az 70 puan almış olmak. Aşçı ve kaloriferci pozisyonlarına yerleştirilecek adaylarda aranan şartlar; Halk Eğitim müdürlüklerinin veya diğer kuruluşların ilgili branşta düzenlediği kurslardan mezun olup ilgili branşta sertifika sahibi olmak.
SÖZLÜ SINAV 31 OCAK’TA
Sözlü sınava katılmaya hak kazanan infaz ve koruma memurlarının boy ve kilo ölçümü 24-25 Ocak tarihleri arasında kilo ve boy ölçümleri yapılacak. Öte yandan katip adayları ise 27 Ocak 2011 tarihinde daktilo testine tabi tutulacak. Sözlü sınav ise 31 Ocak tarihinde, yapılacak

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat