Eğitim

Çevreci Öğrnciler İZAYDAŞ ile tanıştı

Çevre bilincini artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında ilimizdeki okullara kapılarını açan İZAYDAŞ, iki farklı okuldan yaklaşık 100 öğrenciyi ağırladı.

3 Kasım 2012 Saat: 00:50
Çevreci Öğrnciler İZAYDAŞ ile tanıştı
Çevreci Öğrnciler İZAYDAŞ ile tanıştı

Atık yönetiminin lider ve öncü kuruluşu olan İZAYDAŞ sosyal sorumluluk projelerini yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda İZAYDAŞ son olarak Kocaeli de bulunan iki okul öğrencilerine kapılarını açtı. Öğrencilere İZAYDAŞ’ın işleyişi ve geri dönüşüm ve çevre ile ilgili sunum eşliğinde bilgiler verildi.

 

ÖZEL ERKUL FEN LİSESİ

Konferans salonunda gerçekleşen ilk sunum, Özel Erkul Fen Lisesi öğrencilerine yapıldı. Kurum çalışanlarından Osman Boz, şirketin kuruluşu, işleyişi, hizmet verdiği alanlar ve çalışma sistemindeki bütün detayları tek tek anlatırken, geleceğin bilim insanları olma yolunda ilerleyecek olan Fen Lisesi öğrencileri sunumun ardından çeşitli sorular yöneltti.

 

DERİNCE TURGUT REİS İLKOKULU

İZAYDAŞ’ın diğer konukları ise Derince Turgut Reis İlkokulu’nun minik öğrencileri oldu. Neşeli ve cıvıl cıvıl halleri ile dikkat çeken çocuklara İZAYDAŞ Çevre Yönetim Sistemi sorumlusu Aysun Saraç eşlik etti. Derince Turgut Reis İlkokulu 3.sınıf öğrencileri ilk olarak atıklarımızın evimizde ayrıştırılması konulu animasyon filmi izledi. Daha sonra merak ettikleri sorulara cevap bulan minik öğrencilerin çevre ve çöp konusundaki hassasiyetleri dikkat çekti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat