Özdilek

Çevre

Çevre kirliliğine neden olan hurda araçlar toplanıyor

Başiskele ilçesinde, çevre ve görüntü kirliliğine neden olan, sokak ve caddelere gelişigüzel bırakılan hurda araçlar, yasal uyarıların ardından toplanıyor.

16 Mart 2022 Saat: 22:52
Çevre kirliliğine neden olan hurda araçlar toplanıyor
Çevre kirliliğine neden olan hurda araçlar toplanıyor
Çevre kirliliğine neden olan hurda araçlar toplanıyor
KOCAELİ (AA) - Başiskele ilçesinde, çevre ve görüntü kirliliğine neden olan, sokak ve caddelere gelişigüzel bırakılan hurda araçlar, yasal uyarıların ardından toplanıyor.

Başiskele Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Zabıta Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede yol kenarlarına ve boş alanlara bırakılan, ulaşımı engelleyen ve çevre ve görüntü kirliliğine neden olan hurda araçlar tespit ediliyor.

Çalışmalar kapsamında hurda araçların kaldırılma işlemi öncesinde sahiplerine yasal uyarılar yapılıyor. Uyarıları dikkate almayan vatandaşların hurda araçları, daha fazla görüntü ve çevre kirliliğine neden olmaması için toplanıyor.

İş makineleri vasıtasıyla bulundukları yerlerden kaldırılan hurda araçlar, kamyonlara yüklenip yediemin otoparkına çekiliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince de hurda araçların yerlerinden kaldırılmasının ardından bölgede temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat