Özdilek

Aşayiş

Çeşitli hırsızlık olayına karışan 2 şahıs yakalandı

İzmit ilçesi Kuruçesme ve Şirintepe Mahallesinde 3 ayrı evden hırsızlık, Gölcük ilçesinde ise 2 ayrı evden hırsızlık olayları belirlenen her iki şüpheli İstanbul Maltepe İlçesinde yakalandı.

26 Kasım 2017 Saat: 15:58
Çeşitli hırsızlık olayına karışan 2 şahıs yakalandı
Çeşitli hırsızlık olayına karışan 2 şahıs yakalandı

İzmit ilçesi Kuruçesme ve  Şirintepe Mahallesinde 3 ayrı evden hırsızlık, Gölcük ilçesinde ise 2 ayrı evden hırsızlık olayları ile ilgili olarak çalışma başlatan Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü ce Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, MOBESE  ve guvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerden olayı gerçekleştiren şahısların  33 ayrı suctan sabıkalı  K.K(22)ve  4 ayrı suçtan kaydi  olan Y.E.K(24) olduğu belirlendi. Istanbul'dan araç kiralayarak olayları gerçekleştirdiği belirlenen her iki şüphelide  İstanbul Maltepe İlçesinde yakalandı. Evlere balkon kapılarını zorlayarak  giren ve 5 ayrı olayda  yaklaşık 50 bin lira değerinde  para ve ziynet eşyası çalan şahıslar  asayişte tamamlanan işlemleri sonrası önce Gölcük  sonra Kocaeli Adliyeaine sevk edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat